Digitalizuj.Me vol. 55 – “Ovđe to -ne- može”

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me organizuje 55. po redu Digitalizuj.Me događaj, koji će se održati u utorak, 23. aprila, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama Omladinskog centra (Trg Nikole Kovačevića 13, „Žuta zgrada“ u Bloku 5). U pitanju je predavanje pod naslovom „Ovđe to -ne- može“, a predavač je Miloš Milošević, CEO i direktor kreative u kompaniji fleka.

Miloš je tokom pohađanja srednje škole na Cetinju dobio međunarodnu stipendiju za United World College of the Atlantic, i zaputio se u Vels (UK). Nakon završene srednje škole, pohađao je studije digitalnog dizajna na Istituto Europeo Di Design. Na institutu je bio i predavač web dizajna na engleskom jeziku, a tokom boravka u Milanu je i radio full-time za svjetski poznati brend Prada, u odjelu za specijalne projekte. Pošto je diplomirao, osnovao je makkiadesign u Milanu i radio na projektima za Audi, Coca-Colu, Nike Italia, BMW, itd. Takođe je radio projekat i za institut na kome je diplomirao, kreirajući platformu za njihovu mrežu koledža.

Vođen profesionalnim uspjesima koje je postigao sa svega 24 godine, Miloš odlučuje da je vrijeme za novi izazov – povratak kući, u namjeri da dokaže da je moguće uspjeti i u Crnoj Gori. Tokom proteklih više od deset godina, kao osnivač, izvršni direktor i direktor kreative u fleki – studiju interaktivnog dizajna iz Podgorice, zajedno sa svojim timom, radio je na najrazličitijim projektima, uključujući brendiranje, web dizajn, aplikacije za mobilne uređaje i fintech projekte. Kroz rad u različitim industrijama i sa različitim klijentima, fleka se pozicionirala na lokalnom i regionalnom tržištu kao pouzdan partner. Ovo sve je pripremilo teren i za nove izazove, pa je Miloš, sa svojim kolegama, 2017. godine, osnovao startap Talkini.

Kao i svi Digitalizuj.Me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara ispod:

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: