Digitalizuj.me vol. 45 – “Suviše ste jeftini”

NVO Digitalizuj.me organizuje 45. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u ponedeljak, 23. januara, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama kompanije doMEn (City kvart, Vojvode Maša Đurovića 3/1). U pitanju je predavanje pod naslovom “Suviše ste jeftini, a predavač je Tomaš Zaman, osnivač kompanije Codeable, jednog od najvećih outsorcing servisa u WordPress ekosistemu.

Tomaš Zaman

Tokom studija u Ljubljani, Zamanova strast prema web razvoju je došla do izražaja, te je ubrzo započeo karijeru kao „freelancer“. Nakon par godina, kada je shvatio da nema prostora za dalji napredak, pozvao je svog tadašnjeg klijenta, Per Esbensena, da zajedno osnuju kompaniju koja će pomagati freelancerima da zarade više tako što će dovoditi kvalitetne klijente iz čitavog svijeta. Codeable je danas jedan od najvećih outsorcing servisa u WordPress ekosistemu, sa preko 25.000 klijenata. Zaman je gejmer, otac četvoro djece, suprug i padobranac.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se može naći na veb sajtu www.digitalizuj.me. Događaj je na engleskom jeziku, a simultani prevod nije obezbijeđen.

tomas1 (8)

NVO Digitalizuj.me je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima Crne Gore da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju, upotrebom društvenih medija i inovativnih poslovnih modela. Digitalizuj.me svakog mjeseca (počevši od decembra 2011. godine) organizuje predavanja inspirativnih i strastvenih govornika iz čitavog regiona. Inovativni preduzetnici, uticajni umovi i pasionirani aktivisti govore o temama kao što su liderstvo, inovacije, urbani razvoj, upravljanje promjenama, društveni mediji, startap kompanije, zaštita životne sredine…

Ime i prezime

Vaša E-mail adresa

Author: Anja Drobnjak

Anja Drobnjak je Content and Campaign Manager u Alicornu i ponosni član Spark.me i Digitalizuj.Me timova.

Share This Post On

Vaše mišljenje: