Prilika za fintech startape – prijavite se za regionalni Elevator Lab Challenge i izborite se za nagradu od 10.000€ i pristup mreži od 16 miliona klijenata

Ovog ljeta će se održati regionalno takmičenje fintech startapa, Elevator Lab Challenge, u organizaciji Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Nakon tri lokalna takmičenja u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, pobjednici sva tri takmičenja imaće priliku da se bore u regionalnom finalu u Beogradu. Prijave su otvorene i za startapove iz Crne Gore i Slovenije.

Učešćem na lokalnom takmičenju, startapovi će imati priliku da osvoje nagradu od 5,000€ i plasiraju se u finale regionalnog takmičenja u Beogradu, kao i direktan plasman u polu-finale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International u Beču. Osim toga, ovo je prilika za sve startapove da dobiju vrijedne povratne informacije o svom proizvodu od relevantnih stručnjaka iz industrije.

Pobjednike regionalnog takmičenja očekuje nagrada od dodatnih 5,000€, plasman u polu-finale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International, sastanak sa višim menadžerima iz sve tri Raiffeisen banke koje organizuju takmičenje i menadžerima Raiffeisen Bank International-a, široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje ideje poslovnim klijenima i druge pogodnosti.

Najbolji startapovi, po izboru stručnog žirija u Beču, postaju dio četvoromjesečnog Elevator Lab programa gdje dobijaju obuku i mentorstvo RBI-a, ali i finansijsku podršku za razvoj svog pilot proizvoda, i to bez uzimanja vlasničkog udjela. Pored toga, takmičari dobijaju i priliku da dodaju svoju inovaciju unutar mreže Raiffeisen grupe i time dosegnu 16,1 miliona klijenata.

Program je otvoren za sve startapove koji imaju gotov MVP (minimalno održiv proizvod), posvećen osnivački tim koji se sastoji od najmanje dvije uloge (npr. CEO i CTO) i razvijaju proizvod ili uslugu u oblasti napredne analitike i vještačke inteligencije, regulatorne tehnologije, obrade plaćanja i transakcija za usluge mobilnosti, cyber sigurnosti i slično.

Prijave za takmičenje su otvorene do 10. avgusta, lokalno takmičenje u Beogradu će se održati 27. avgusta, a gala događaj u Beogradu je zakazan za 3. septembar.

Više informacija o uslovima takmičenja i prijave možete naći na linku.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: