Prijavite se za program investicione spremnosti EU4TECH

Želimo da Vas i Vaše timove pozovemo da se prijavite za program investicione spremnosti EU4TECH projekta, koji podržava Evropska komisija.

Program je namijenjen kompanijama koje žele steći i unaprijediti vještine i znanja potrebne za uspješan razvoj poslovanja, unaprjeđenje poslovnog modela, i u vezi sa traženjem i pronalaženjem investitora.

Učešće u EU4TECH programu investicione spremnosti, donosi Vam mogućnost da intenzivno radite sa grupom međunarodnih mentora i eksperata; da učestvujete na tri radionice na kojima ćete raditi na razvoju svojih projekata u cilju pronalaženja investitora i što boljeg predstavljanja.

Na kraju programa, imaćete mogućnost da svoje projekte direktno predstave grupi od preko 20 međunarodnih investitora, na investicionom događaju koji je zakazan za 15. i 16. maj 2019. u Beogradu. Učesnici će imati mogućnost da zakažu direktne sastanke sa investitorima tokom trajanja događaja.

Šta dobijam učešćem na ovom programu? Dobijate priliku da predstavite vaš biznis projekat pred 20+ internacionalnih i regionalnih investitora. Takođe, postoji mogućnost organizovanja 1 na 1 sastanaka sa investitorima, u skladu sa njihovim rasporedima i dostupnošću.

Koji tip biznis projekata program podržava? Podržava sve kompanije koje već razvijaju ili su razvili svoje proizvode i usluge. Ukoliko ste inovativni, lokalni biznis, koji ima cilj da se raširi na druga tržišta i/ili da skalira svoj biznis, možete se prijaviti. Ukoliko ste spremni da izdvojite vlasnički udio u kompaniji, u zamjenu za investiciju, ili ukoliko imate druge predloge u smislu podjele profita.

Koje industrije program podržava? Program podržava sve sektore.

Ko su mentori i eksperti? Imaćete mogućnost da radite sa mnogim mentorima i ekspertima koji dolaze iz mreže EU4Tech partnera – Ernst&Young, Inno TSD, MITO Technology i Technology Transfer Interface T3I.

Učešće u cjelokupnom programu, uključujući i sam finalni događaj, biće potpuno besplatno za svih 35 izabranih timova. Aplikacije za program su otvorene do 10. marta 2019, na sledećem linku.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: