Što je zajedničko za naciste, dinosauruse, crowdfunding i konferenciju Spark.me u Budvi?

Organizacioni tim jedne od najvećih regionalnih konferencija posvećenih marketingu i inovacijama, Spark.Me, koja se održava 31. maja i 1. juna 2015. godine, u hotelu Mediteran u Bečićima, je upravo objavio ime novog predavača – Timo Vuorensola, filmski režiser iz Finske.

Timo Vuorensola

Na svom prvijencu, „Star Wreck: In The Pirkinning“, Vuorensola je radio punih sedam godina, a film je u međuvremenu dostigao kultni status i downloadovan je preko osam miliona puta sa zvaničnih torenta. Njegov drugi film, naučno-fanastična komedija pod nazivom Iron Sky, nas vodi kroz priču o nacistima koji dolaze na Zemlju sa Tamne strane Mjeseca. Vuorensola trenutno radi na nastavku ovog filma, a premijera se najavljuje za 2017. godinu. Sve svoje filmove Vuorensola finansira kroz crowdfunding. Vuorensola takođe režira kratke filmove, muzičke spotove i reklame. Uvijek je zainteresovan za pronalaženje novih načina za rad u filmskoj industriji i vjeruje da internet može da pruži brojne zanimljive mogućnosti koje mogu da zamijene tradicionalne modele produkcije.

Timo Vuorensola - Iron Sky 2

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali do subote, 28. februara, traje Early Bird popust, pa se karte do tada mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me, za svega 100€, odnosno 50€ za studente (važi za sve studente redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i za sve one koji su diplomirali, ili će diplomirati, do maja 2015. godine). Od nedelje, 1. marta, cijena karte će biti 150€, odnosno 70€ za studente.

Reagujte odmah, uštedite novac i iskoristite priliku da na jednom mjestu upoznate lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Spark.me je konferencija dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Ranije objavljeni Spark.me predavači su:

Profesor J.B.M. Kassarjian, jedan od najpriznatijih svjetskih stručnjaka u oblasti liderstva i upravljanja promjenama. Kassarjian je profesor menadžmenta na Babson College (Boston, SAD) i profesor emeritus na poslovnoj školi IMD (Lozana, Švajcarska). Ranije je bio profesor na Harvardskoj školi biznisa (Boston, SAD), kada je, između ostalog, radio i na uspostavljanju poslovnih škola pod okriljem ove institucije u Iranu i na Filipinima. Profesor Kassarjian je angažovan i kao konsultant većeg broja privatnih i javnih organizacija u Sjevernoj i Južnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Aziji, posebno u oblastima upravljanja promjenama, strategijskog restrukturiranja i izgradnje timova zaduženih za strategijsko upravljanje.

JB Kassarjian

Ramon De Leon, ekspert za društvene medije iz Čikaga. De Leon je pionir kada su u pitanju online prodaja i upotreba interneta u cilju poboljšanja poslovanja. Kao internet marketing menadžer šest Domino’s Pizza lokala povećao je prodaju za 50%, i doprinio stvaranju biznisa koji godišnje zarađuje 7 miliona dolara. Zbog velikog iskustva i energije kojom zrači na sceni, izuzetno je tražen kao govornik širom svijeta. Predavao je na raznim događajima kao što su INBOUND u Bostonu, CMO Asia Summit u Kini, TechCrunch u Rimu, LeWeb u Parizu i ad:tech u Sidneju.

Ramon De Leon

Marvin Liao, partner u jednom od najpoznatijih američkih startup akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline. Proveo je 10 godina u jednom od najpopularnijih portala na svijetu, Yahoo!, gdje je stekao dragocjeno iskustvo radeći u različitim sektorima – od prodaje, preko razvoja, do marketinga. Liao je član borda direktora i savjetodavnog borda brojnih tehnoloških kompanija, a angažovan je kao mentor u nekoliko startup akceleratorskih programa u Evropi, Aziji, Izraelu i SAD.

Marvin Liao

Konferencija Spark.Me održaće se po treći put u terminu 31. maj – 01. jun 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena.

Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici https://www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu https://twitter.com/sparkdotme.

 

Author: Vladimir Vulić

Suosnivač Digitalizuj.Me. Nezavisni konsultant u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija. Programski direktor konferencije Spark.me. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Govorio je na konferencijama u 20 država na četiri kontinenta, od Perua do Tajvana. Bio je TEDx govornik tri puta. Kad poraste, biće Džedaj učitelj Joda. Njegove supermoći su neiscrpna energija i entuzijazam.

Share This Post On

Vaše mišljenje: