Nagrada za društvene promjene (SIA) u Crnoj Gori

Pozivamo vas na svečano otvaranje programa Nagrade za društvene promjene (SIA) u Crnoj Gori, koje će se održati u utorak, 8. marta 2016. godine u 15h, u Multimedijalnoj sali KIC “Budo Tomović” (Podgorica, Vaka Đurovića br.12).

Nakon dugogodišnje tradicije u Evropi, mladi širom Crne Gore će ove godine imati priliku da predstave svoje ideje za društvene biznise. Za tri najbolje je predviđena nagrada u vidu edukacije, mentorstva i početnog kapitala! Panel diskusija na temu “Kako društveni biznisi mogu promijeniti Crnu Goru?” napraviće uvod u prezentaciju programa Nagrade za društvene promjene.

Fondacija za nove komunikacije Dokukino u saradnji sa Erste bankom, Privrednom komorom Crne Gore, Univerzitetom Mediteran, American Corner Podgorica i U.S. Embassy PodgoricaKic Budo TomovicDOO Regionalni biznis centar – Berane, Telenor fondacijom, Coca Cola Hellenic, SIA Srbija i ostalim partnerima, realizuje Nagradu za društvene promjene (SIA) 2016. u Crnoj Gori. Nagrada za društvene promjene (SIA) je pokrenuta po ideji WU (Wirtschaftsuniversität Wien), uz podršku ERSTE Foundation i Impact Hub Vienna.

Više informacija o događaju, kao i agendu, možete pronaći na Facebook stranici, dok će website Nagrade za društvene promjene (SIA) u Crnoj Gori biti lansiran u utorak, 8. marta.

Budite dio promjene i priključite se Nagradi za društvene promjene (SIA) već ovog utorka, 8. marta 2016. u 15h u KIC “Budo Tomović” u Podgorici!

 

Author: Anja Drobnjak

Anja Drobnjak je Content and Campaign Manager u Alicornu i ponosni član Spark.me i Digitalizuj.Me timova.

Share This Post On

Vaše mišljenje: