Kreirajte budućnost Crne Gore!

Da li želite da utičete na kreiranju budućnosti Crne Gore? Da li mislite da vaš glas treba da se čuje? Da li vjerujete u moć digitalnih tehnologija?

Ukoliko ste na sva tri pitanja odgovorili sa „DA!“ obradovaće vas vijest da je Sistem UN u Crnoj Gori kreirao onlajn platformu u cilju što kvalitetnijeg planiranja novog petogodišnjeg plana podrške Crnoj Gori.

Platforma FUTRPLAY predstavlja nastavak inovacija vezanih za jačanje učešća građana u važnim društvenim procecima.

12064195_10153644603007192_1628627916_n

Platforma je dostupna na linku: http://montenegro2030.me i koncipirana je kao interaktivna igra. U 5 jednostavnih koraka možete osmisliti vašu viziju budućnosti Crne Gore. Igra je jednostavna, intuitivna i traje do 5 minuta.

Pozivamo vas da se uključite i da kreirate svoje viđenje budućnosti, što će biti vrijedan doprinos dugoročnom strateškom planiranju.

Platforma će biti dostupna do 19. oktobra 2015, svima koji žele da Ujedinjenim nacijama saopšte svoju viziju budućnosti Crne Gore.

Nadamo se da ćete uživati u igri!

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: