Microsoft NGO Connection Day 2015 u Podgorici

Microsoft NGO Connection Day 2015 je jednodnevna konferencija koja je namijenjena organizacijama civilnog društva registrovanim u Crnoj Gori, a zainteresovanim za unapređenje svog uticaja na društvo kroz primjenu najnovijih tehnologija u svakodnevnom radu.

Šta je cilj ovog događaja?

Organizacijama se pruža mogućnost za upotrebu licenciranih programa Microsofta, kojima mogu značajno da unaprijede svoj rad. Takođe, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa značajem korišćenja informaciono-komunikacionih tehnologija za ostvarivanje svojih ciljeva, kao i softverom i tehnološkim rješenjima koje im Microsoft nudi besplatno u okviru svog Programa softverskih donacija. Svake godine, više od 70.000 organizacija iz više od 110 zemalja svijeta koristi ovaj program.

Microsoft NGO Connection Day

Ko su organizatori?

NVO TechSoup Balkans, u saradnji s Microsoftom i Fondacijom Dokukino kao partnerom, kao i uz podršku Centra za razvoj nevladinih organizacija, organizuje Microsoft NGO Connection Day 2015 konferenciju. Na samom događaju će biti predstavljen i TechSoup Balkans program donacija softvera, kao i drugi vidovi podrške i umrežavanja. Događaj je prvenstveno namijenjen udruženjima koje do sad nisu imala ovakvu vrstu podrške.

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je da prisustvo potvrdite što je ranije moguće!

Konferencija Microsoft NGO Connection Day 2015 će se održati u utorak, 22. decembra, u Podgorici (Hotel Apart Premier – Sala “Zeta”, Bulevar Mihaila Lalića 1), od 10 časova. Ukoliko želite da prisustvujete, neophodno je da se do 21. decembra prijavite na sledećoj adresi: dkq.me/MNCD2015.

Author: Anja Drobnjak

Anja Drobnjak je Content and Campaign Manager u Alicornu i ponosni član Spark.me i Digitalizuj.Me timova.

Share This Post On

Vaše mišljenje: