ME-netov Dan Digitalnog Marketinga

Dan Digitalnog Marketinga je, kao što mu i samo ime kaže, jednodnevna konferencija o digitalnom marketingu koju će kompanija ME-net organizovati u četvrtak, 17.12.2015, u hotelu Ramada u Podgorici. Na ovoj konferenciji ćete imati prilike da čujete o savremenim praksama digitalnog marketinga kroz seriju praktičnih primjera i primjenjivih rješenja.

17covercentar

Digitalni marketing je mjerljiv, vođen je pokušajima i podešavanjima, kao i iskustvom i matematičkim predviđanjima.

Srž digitalnog marketinga je u mjerenju – ukoliko se sprovodi na pravi način, digitalni marketing vam omogućava da usko ciljamo, pratimo i optimizujemo sve svoje marketing aktivnosti. Digitalni marketing vam omogućava ne samo da usko targetirate svoju ciljnu grupu, već i da potrošačima priđete na način, u trenutku, i putem medijuma koji njima najviše odgovara. Vrijeme opipavanja u mraku i nagađanja je prošlost – danas se od brendova očekuje da znaju tačno kome se i kako obraćaju. Jedino na taj način se može izgraditi kvalitetan i ličan odnos sa korisnicima.

Kome je namijenjena konferencija Dan Digitalnog Marketinga?

1) Vlasnicima kompanija – Omogućava im da bolje razumiju mogućnosti digitalnog marketinga i na taj način optimizuju svoj marketing budžet.

2) Marketing menadžerima – Omogućava im da nauče kako da izmjere aktivnosti i brojevima predstave svoj uspjeh, kao i kako da podese svoje marketinške kampanje u toku njihovog trajanja, i na taj način postignu bolje rezultate.

Eksperti digitalnog marketinga će vlasnicima kompanija i marketing menadžerima evoluciju marketinga potkrijepljenog podacima predstaviti kroz pet predavanja prikazanih u agendi ispod. Na konferenciji će biti obezbijeđen simultani prevod na engleski jezik za sva predavanja!

AGENDA

09:00h – Milutin Pavićević, Grafički i UX dizajner –  “Korisnik na prvom mjestu”

Razmišljajte o korisniku dok stvarate sadržaj za njega. Saznajte više o budućnosti uvezivanja sadržaja i reklama, i moći koju vam korisnikova dozvola da mu poslužite reklamu daje.

09:45h – Luka Radunović, Marketing menadžer – “Značaj content marketinga”

Potrošače danas na svoj sajt možete privući jedino sadržajem koji ih zaista interesuje. Obratite se jasno definisanim ciljnim grupama i pozicionirajte se, putem SEO, kao eksperti u oblasti kojom se bavite.

10:30h – Kafe-pauza

(Iskoristite produženu kafe pauzu za pitanja našem timu, ili za razmjenu iskustava i sklapanje prijateljstava sa ostalim posjetiocima konferencije)

11:00h – Nataša Đukanović, Marketing Menadžer – “Čime se mjeri uspjeh?”

Digitalni marketing nam omogućava da povučemo direktnu vezu između ulaganja i dobiti. Prvi korak jeste identifikacija pokazatelja uspjeha i i uspostavljanje sistema za njihovo praćenje.

11:40h – Sanja Gardašević, Content i Campaign Menadžer – “H2H: Personalizacija i Automatizacija”

Uz pomoć savremenih tehnologija, komunikacija 1-na-1 sa velikim brojem klijenata istovremeno postaje realnost. Najveći izazov je izabrati prave alate i učiniti H2H pristup strateškom odlukom kompanije.

12:20h – Predrag Lešić, Preduzetnik i vizionar – “Efekat novogodišnjeg poklona”

Kako tableti, pametni satovi, konzole i ostali gadžeti, koje danas kupujemo djeci za Novu Godinu ili rođendane, određuju način na koji ćemo sjutra sa njima da komununiciramo kao sa klijentima.

 

Broj mjesta na konferenciji Dan Digitalnog Marketinga je ograničen.

Kako da se registrujem za konferenciju?

Cijena pojedinačne registracije je 75€, dok je cijena grupne (ukoliko kupujete 4 ili više kotizacija) 50€. U cijenu su uključene svježa kafa i čaj, voćni sokovi i domaći pečeni kolačići koji će biti posluživani tokom pauze za kafu. Kupovinu kotizacije možete izvršiti karticom ili putem žiro-računa – na sajtu www.menet.me/digital.

Ovaj post je sponzorisan od strane kompanije ME-net.

Author: Luka Radunović

Osim marketinga (pogotovo digitalnog, kojim se i bavim), jako volim i interesuju me svi mogući filmovi i serije, a pratim i globalne političke trendove i fudbal (pogotovo Juventus). Osim na Digitalizuj.me, moje "umotvorine" o filmovima možete pronaći i na Kokice.me. :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: