WeAreDevelopers dovodi petnaestogodišnjeg AI genijalca

WeAreDevelopers Congress Vienna 2019, najveći kongres za developere u Austriji i istočnoj Evropi, održaće se 27. i 28. novembra 2019., u Beču. Kongres donosi, pred 2.000 developera i donosioca odluka, najnovije tehnologije u domenu vještačke inteligencije (AI), cloud infrastrukture, blockchain-a i Interneta stvari (IoT). Tanmay Bakshi, 15-godišnji pionir vještačke inteligencije, jedan je od preko 60 govornika koji će prenijeti svoje znanje učesnicima kongresa u novembru.

Evropska platforma za razvoj karijera software developera – WeAreDevelopers, organizuje šesti godišnji događaj u Beču. Tokom dva dana trajanja WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 će okupiti preko 2.000 developera, IT eksperata i menadžera u palati Hofburg. Kongres želi ponuditi najnovija saznanja fokusirana na četiri tehnološka područja: vještačka inteligencija (AI), blockchain, Internet stvari (IoT) i cloud infrastruktura.

Tri paralelna treka vezana za najnovije tehnologije, te odvojeni business trek, zatim interaktivne radionice, popratni događaji i mnoštvo prilika za networking osiguraće učesnicima pristup svježim informacijama i znanju, novim idejama, trendovima i prilikama za partnerstva u internacionalnom okruženju.

Tanmay Bakshi, najmlađi globalni mislilac na polju vještačke inteligencije, održaće keynote predavanje kojim će ujedno i otvoriti kongres 28. novembra 2019.

Tanmay je jedno od najtraženijih imena u svijetu tehnologije, strastveni programer, ekspert za vještačku inteligenciju i blizak saradnik uticajnih osoba u IT industriji. Iako je stekao pažnju IBM-a sa samo 11 godina, Bakshi-jev uzlet u tehnološkoj industriji je počeo još kada je imao 5 godina, samostalno učeći kodiranje dok su se njegovi vršnjaci bezbrižno igrali.

Tanmay je zaslužan za razvoj brojnih aplikacija, objavio je vlastitu knjigu, te gostuje kao predavač na IBM Watson samitima širom svijeta.

Preko 60 govornika će se pridružiti Tanmay-u na bini tokom dvodnevnog kongresa u Beču. Neki od njih su Leo Li Shiwei (President European Region, Tencent), Siddha Ganju (Solution Architect, Nvidia Corporation), Or Levi (Data Science Team Lead, eBay), svjetski šampion u pokeru Fedor Holz (Osnivač i CEO, Primed Group).

Prijavite se već sada na WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 putem linka.

Novosti o WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 su dostupne i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

#WeAreDevs

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

1 Comment

Vaše mišljenje: