Deniz Li Jon, ekspertkinja u oblasti brendinga i autorka nekoliko bestselera, je nova Spark.me 2018 glavna govornica

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja se održava 26. i 27. maja u Budvi (uz seriju specijalizovanih radionica zakazanih za 25. maj), je objavio ime nove glavne govornice na Spark.me 2018 konferenciji. U pitanju je Deniz Li Jon (Denise Lee Yohn), ekspertkinja u oblasti brendinga, konsultantkinja i autorka nekoliko bestselera.

Ponosni smo što je Digitalizuj.Me i ove godine partner u organitaciji ovog vrhunskog događaja!

Ko je Deniz Li Jon?

Li Jon je autorka biznis bestselera “What Great Brands Do: The Seven Brand-Building Principles that Separate the Best from the Rest”, elektronske knjige Extraordinary Experiences: What Great Retail and Restaurant Brands Do”, a njena poslednja knjiga je “FUSION: How Integrating Brand and Culture Powers the World’s Greatest Companies”. Čest je gost u medijima kao što su FOX Business TV, CNBC, The Wall Street Journal i NPR koji traže njeno stručno mišljenje o aktuelnim poslovnim temama. Redovno piše za ugledne poslovne časopise Harvard Business Review i Forbes, a često i za Fast Company, Entrepreneur, i Knowledge@Wharton.

Li Jon je počela karijeru u oglašivačkim agencijama kao vodeći strateg za Burger King i Land Rover, i kao vodeća marketarka i analistkinja za Jack in the Box restorane i Spiegel kataloge. Bila je na čelu prve Sony Electronic Inc. kancelarije za brendove, gdje je kao potpredsjednica/generalna menadžerka za brend i strategiju osvojila značajne korporativne nagrade. Kao konsultantkinja sarađivala je sa kompanijama poput Target, Oakley i Dunkin’ Donuts.

Koga ćete još imati priliku da čujete?

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena četiri ovogodišnja govornika – u pitanju su Mark W. Schaefer (jedan od vodećih svjetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima koji svoje znanje i iskustvo dijeli na jednom od pet najposjećenijih marketinških blogova na svijetu – {grow}), Boyd Multerer (bivši glavni inženjer za Xbox igračku konzolu, koji je osnovao Xbox Live i XNA servise), Diraž Muherdži (suosnivač Shazama, aplikacije koju je Apple kupio za 400 miliona dolara 2017. godine) i Kerry O’Shea Gorgone (direktorica strategije u MarketingProfsu, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom svijeta, i voditeljka Marketing Smarts podcasta). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Kako kupiti karte?

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po sniženoj cijeni od 250€, do 13. maja. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (26-27. maj), radionicama (25. maj), startap takmičenju (26-27. maj), ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (26. maj). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

© photography Sergej Zabijako

Konferencija Spark.me održaće se po šesti put, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Budvi. U skladu sa težnjom da svake godine dodatno obogate program konferencije, organizacioni tim Spark.me 2018 je za učesnike konferencije pripremio seriju besplatnih radionica iz oblasti marketinga i preduzetništva, koje će se održati 25. maja u hotelu Mediteran u Budvi. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje u Budvi. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 550 učesnika konferencije iz više od 20 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Za više informacija o Spark.me 2018 posjetite zvanični sajt konferencije, Facebook stranicu, Twitter nalog i Instagram nalog.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: