Koristite tehnologiju da unaprijedite svoj uticaj na društvo – NGO Connection Day (6. maj)

U srijedu 6. maja je NGO Connection Day 2015, jednodnevni događaj namijenjen organizacijama civilnog društva registrovanim u Crnoj Gori, a koje su zainteresovane za unapređenje svog uticaja na društvo kroz primjenu najnovijih tehnologija u svom svakodnevnom radu.

Screen Shot 2015-05-02 at 8.30.36 AMCilj ovog događaja je da poveže one koji su zainteresovani da jedni od drugih uče o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija za ostvarivanje ciljeva organizacije. Microsoft će učesnicama i učesnicima iz organizacija civilnog društva predstaviti softver i tehnološka rješenja koja Microsoft nudi potpuno besplatno kroz svoj “Software donation program“. Svake godine, više od 70.000 organizacija iz više od 110 zemalja svijeta koristi ovaj program.

Takođe, u planu je i predavanje o korišćenju društvenih medija u NVO sektoru, koje će držati Nataša Đukanović, a Marko Moračić iz Habčeta (Hubche.com) će Vam predstaviti planove i ciljeve organizacije Hubche kroz motivaciono predavanje o percepciji i komunikaciji.

Učešće je besplatno, ali je registracija obavezna, pa Vas molimo da se prijavite e-mailom na nikola(at)hubche.com, kako bismo mogli da planiramo prostor na osnovu broja prijavljenih.

Datum: Srijeda, 6. maj 2015. godine, od 15 časova.

Lokacija: doMEn d.o.o – City kvart, Maša Đurovića, Lamela 3/1

Agenda (podložno promjeni):

15:00 Otvaranje (Tanja Tatomirović & Nikola Jovanović)
15:15 Uvodno predavanje (Marko Moračić – Hubche)
16:15 Pauza sa posluženjem
16:45 Microsoft Software Donation Program (Tanja Tatomirović)
17:30 Office 365 za udruženja građana
18:15 Pauza
18:30 Korišćenje društvenih medija u NVO sektoru (Nataša Đukanović – Digitalizuj.Me)
20:00 Druženje

Author: Natasa Djukanovic

Nataša Đukanović je svojom energijom i marketing filozofijom doprinijela razvoju kompanija u tri različite oblasti poslovanja – avioindustriji, bankarstvu i internet biznisu. Aktivno učestvuje na međunarodnim konferencijama koje se bave promocijom, internet start-upovima i upotrebom društvenih medija u poslovne svrhe. Nataša je direktor marketinga u kompaniji DoMEn. Twitter:@natasad

Share This Post On

Vaše mišljenje: