Konferencija o pitanjima interneta u Budvi 11-13 septembra

Jeste li se ikad pitali kako internet funkcioniše? Da li vas zanima napredak tehnologije koja se koristi da bi se internet održao kao takav? Jeste li ikad čuli za DNSSEC, ili IPv6? Koliko znate o naporima kompanija koje se bave internetom u smislu zaštite podataka, pravila i procedura, ili primjeni zakona o zaštiti trademarkova na internetu…?

Na konferenciji koja se održava 11-13 Septembra u hotelu Avala će se govoriti o svim ovim temama. Konferencija je otvorenog tipa i možete se registrovati ako ste zainteresovani. Javite nam se.

 

Organizatori konferencije su Ruski registar domena .ru, a učesnici su kako registrari iz Evrope tako i mnogi registri nacionalnih domena iz Evrope. Pogledajte program ovdje: http://meeting.cctld.ru/en/prog/.

Cilj konferencije je otvaranje diskusije o pitanjima u vezi sa internet poslovanjem izmedju vodećih registrara različitih nacionalnih domena, kao i razmjena iskustava izmedju registara i registrara. Ove teme su goruće u industriji imajući u vidu ubrzani razvoj interneta. Uoči globalizacije poslovanja i promenljivih biznis modela internet tržište je uvijek u potrazi za novim mogućnostima za povećanje obima međunarodne saradnje kao i za razvoj globalnog tržišta domena.

Author: Natasa Djukanovic

Nataša Đukanović je svojom energijom i marketing filozofijom doprinijela razvoju kompanija u tri različite oblasti poslovanja – avioindustriji, bankarstvu i internet biznisu. Aktivno učestvuje na međunarodnim konferencijama koje se bave promocijom, internet start-upovima i upotrebom društvenih medija u poslovne svrhe. Nataša je direktor marketinga u kompaniji DoMEn. Twitter:@natasad

Share This Post On

Vaše mišljenje: