Novi Spark.me govornik – Tine Thygesen

Danas je predstavljen novi Spark.me govornik, takođe i prvi ženski govornik ove godine, a riječ je o Tine Thygesen, jednoj od najuspešnijih žena u svijetu tehnologije.

Tine Thygesen je preduzetnica i inovatorka iz Danske. Jedan je od osnivača startupa Everplaces, gdje je do novembra 2014. godine bila izvršna direktorka. Osnovala je i vodila četiri tehnološke kompanije, a bila je član borda direktora velikog broja preduzetničkih organizacija. Jedan je od 10 najboljih evropskih predavača u oblasti tehnologije, prema izboru kompanije Bizzabo. Organizacija Girls in Tech ju je uvrstila u Top 100 žena u Evropi u sferi tehnologije.

Tine Thygesen - Photo 2

Thygesen ima 10 godina međunarodnog iskustva u stvaranju novih proizvoda u tehnološkoj industriji – živjela je u šest država i radila u 15 zemalja. Radila je u svim fazama razvoja proizvoda – od ideje i analize trzišta, preko stvaranja timova i prikupljanja investicija, do upravljanja brendom.

Ako još uvijek niste obezbijedili svoje mesto za Spark.me, krajnje je vrijeme da to uradite! Karte trenutno možete kupiti po sniženoj cijeni od 150€, odnosno 70€ za studente. Ove cijene važe do 30. aprila! Vidimo se na Sparku!

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: