Upoznajte Google Dublin Headquarters

Dublin tech scenu najbolje opisuje Googleov ured u Dublinu koji se proteže na nekoliko zgrada, te okuplja pojedince iz 38 zemalja svijeta. Već samim ulaskom u zgradu, otkriva se šarolik interaktivan dizajn, pun različitih boja, koji opisuje kreativnost Googlea i njihovih zaposlenika.

IMG_20141107_124418

Na svakom katu zgrade postoje različita mjesta za druženja i sastanke, a svako mjesto je drugačije dizajnirano. Također, na svakom katu postoji kuhinja sa besplatnom kavom i čajevima, te mnoštvom čokoladica koje zaposlenici mogu besplatno uzeti.

IMG_20141107_135356

Upravo je hrana u Googleu veoma važan segment kojemu se pridaje mnogo pažnje. U svakoj zgradi postoji nekoliko restorana u kojima se nudi različita hrana koju spremaju vrhunski kuhari, te je potpuno besplatna za sve zaposlenike i posjetioce Googlea. Mnogi zaposlenici će, u šali, zaključiti da su nakon dolaska u Google dobili nekoliko kila, budući da je hrana dostupna u neograničenim količinama.

IMG_20141107_125003

Dodatna prednost za zaposlenike je mogućnost stalne edukacije jer se u Googleovim uredima često održavaju različite interne radionice i predavanja. Također, Google Dublin zapošljava više od 2.000 zaposlenika sa različitim znanjima, a mnogo važan segment je i druženje unutar poduzeća. Iz tog razloga, unutar poduzeća postoje brojni dodatni sadržaji poput teretane, bazena, prostorija za igru, i tako dalje.

IMG_20141107_135748

Uz opuštenu radnu atmosferu, besplatnu hranu i različite dodatne sadržaje, Google Dublin nudi i prekrasan pogled na grad, budući da su uredi smješteni u jednoj od najviših zgrada u glavnom gradu Irske. Otvoreni prostori i vrtovi na vrhu zgrade omogućavaju održavanje poslovnih sastanaka i druženje uz prekrasan pogled na cijeli Dublin.

IMG_20141107_134452

Autor: Andrej Hanzir

Author: Gostujući bloger

Share This Post On

Vaše mišljenje: