Digitalizuj.Me vol. 30 – Koncept “Zelene kulture” – Habib Lešević

Digitalizuj.Me vol. 30, u saradnji sa Britanskim savjetom i NVO Krug iz Londona – četvrtak, 11. decembar 2014, u 20h – u prostorijama kompanije doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

habib lesevic dm

Gostujuće predavanje Habiba Leševića – Koncept “zelene kulture” kao održivi način života i djelanja, o kome će pričati oslanjajući se na savremenu britansku praksu. Habib Lešević je mladi inovator, preduzetnik, mislilac i predavač na više univerziteta u Londonu i Berlinu. Domaćin je i predavač na Green Culture Fest 2015 i osnivač kompanije KNTXT. Predavač je na Cass Business School i ESCP Europe biznis školi u Londonu, i govornik na na TEDx, Digital Shoreditch i Über Lebenskunst Festivalu.

Napomena: Prezentacija će trajati jedan sat. Biće na engleskom jeziku, a simultano prevođenje nije obezbijeđeno. Zbog ograničenog prostora (40 mjesta), potvrda učešća je obavezna i obavlja se putem mejla na dm [at] digitalizuj [dot] me. Prezentacija će biti uživo prenošena preko interneta (live stream) na YouTube kanalu Digitalizuj.me.

Author: Jelena Lakicevic

:)

Share This Post On

Vaše mišljenje: