Vidimo se u Londonu na desetom EdTechX Samitu!

I ove godine London će biti domaćin prestižnog EdTechX Samita koji će se održati u četvrtak 22. juna 2023. godine u jedinstvenom prostoru Tobacco Dock-a. Ovaj samit okupiće globalne lidere koji će se fokusirati na važne teme vezane za budućnost učenja i rada.

EdTechX Samit je izuzetna prilika za povezivanje sa inovatorima, investitorima i liderima iz cijelog svijeta! Ovaj događaj omogućava dijeljenje najnovijih ideja i inovacija koje oblikuju industriju tehnologije učenja, poznatu kao EdTech. Samit je postao magnet za eksperte u oblasti obrazovanja, organizacije koje rade na unapređenju i edukaciji zaposlenih, univerzitete, predstavnike javnog sektora,predstavnike javnog sektora, kao i startapove iz oblasti EdTech-a, koji tokom poslednje decenije dolaze u London kako bi pomjerali granice sektora koji se neprestano razvija. 

edtechx Summit London info

Izvor: EdTechX Summit 2023

EdTechX Samit 2023 donosi fantastičnu postavu međunarodnih lidera koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo o najnovijim temama, trendovima i izazovima u EdTech oblasti. Među njima su: Megan Čo (brend menadžerka u međunarodnoj korporaciji IBM), Elias Felfoul (direktor VISE / Katar fondacije), Tomas Hol (generalni direktor i suosnivač kompanije Babbel), Angeles Kortesi (voditelj globalnog centra za inovacije u učenju, UNICEF) i još mnoge druge! 

Cijelu agendu događaja možete pogledati ovdje.

Samit će obuhvatiti širok spektar tema, uključujući digitalnu transformaciju obrazovanja, upotrebu vještačke inteligencije u učenju, razvoj inovativnih tehnoloških rješenja za učenje na daljinu, prilagođavanje novim trendovima u radnom okruženju, kao i važnost inkluzivnosti i pristupačnosti u tehnologijama koje koristimo za ove svrhe. Predavanja će biti organizovana u tri paralelna toka, koja odgovaraju interesovanjima učesnika.

Vjerujem da će jednako interesantno biti i posjetiti izložbeni dio dogadjaja gdje će učesnici imati prilike da uživo vide i testiraju neke od tehnoloških rješenja budućnosti.

EdTechX Samit 2023 obećava da će biti nezaboravno iskustvo za sve učesnike, a mi svakako dijelimo utiske po povratku!

Author: Sanja Gardašević

Sanja Gardašević vodi Alicorn, full service digitalnu agenciju, i sanja o tome da kao tim jednog dana posjete Bali. Metodični je analitičar, tihi organizator i empata, sa master diplomom LSE-a iz oblasti ekonomske psihologije. Već godinama je emcee i dio organizacionog tima Spark.me konferencije. Iako u vječitoj trci sa samom sobom, uvijek nalazi vrijeme za čitanje, igranje Persivala u Avalonu i putovanja.

Share This Post On

Vaše mišljenje: