Seminar Maršala Goldsmita – Vodeći svjetski mislilac u oblasti liderstva dolazi u Crnu Goru!

Konsultantska firma Blue Coach organizuje 04. oktobra u hotelu Splendid u Budvi jedan od najvećih biznis događaja u Crnoj Gori i regionu – cjelodnevni seminar sa dr Maršalom Goldsmitom, prvim misliocem iz oblasti liderstva na svijetu.

Untitled 1

Dr Goldsmith je jedan od rijetkih, odabranih, savjetnika izvršnih direktora koji su imali priliku da rade sa više od 150 izvršnih direktora najvećih kompanija i njihovim menadžment timovima. Autor je ili urednik 32 knjige, uključujući MOJO – bestseler New York Timesa  i What Got You Here Won’t Get You There – bestseler broj jedan Wall Street Journalal i dobitnik Harold Longman nagrade za biznis knjigu godine.

Seminar je fokusiran na izuzetno kvalitetan sadržaj i na uspostavljanje vrijednih kontakata za budućnost vaše karijere. Jedna od najvažnijih stvari koju možete odnijeti sa sobom sa seminara sa dr Maršalom Goldsmitom, je šansa da upoznate druge ljude koji su u sličnoj poziciji kao i vi – ili u potpuno suprotnoj poziciji od vaše.

Pogledajte agendu i razmotrite sadržaj koji će vam pomoći da budete bolji u svom poslu ili spremniji da donosite bolje odluke za svoj biznis.

Ovo je jedinstvena prilika da na jednom mjestu učite od najvećeg stručnjaka za liderstvo na svijetu i istovremeno uspostavite vrijedne kontakte sa uspješnim crnogorskim i regionalnim biznis liderima. Ovo je šansa vaše karijere!

Marshall Goldsmith

Dr Goldsmit će držati obuku u dvije sesije. Prva sesija je kreirana i za menadžere i za direktore, dok je druga namijenjena samo direktorima i top menadžmentu. Iznose kotizacija za menadžere i direktore možete pogledati ovdje.

Blue Coach je za studente kreirao takmičenje, i učestvovanjem na njemu studentima se pruža mogućnost da dobiju 27 kotizacija za menadžere. Studenti imajju priliku da se takmiče u jednom od tri ponuđena izazova, a Blue Coach će kao organizator događaja nagraditi tri najbolje plasirana tima po izazovu sa besplatnom kotizacijom za seminar. Prijavite se i osvojite vrijedne kotizacije za ovaj vrhunski seminar!

Marshall-Goldsmith-stage

Ukoliko imate pitanja o smještaju, knjizi i materijalima ili su vam potrebna bilo kakva dodatna objašnjena agende i profila učesnika možete kontaktirati Blue Coach koji će vam izaći u susret i pružiti sve informacije koje su vam neophodne.

zp8497586rq

Author: Danica Čelebić

Studentkinja Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i alumna La Sapienza rimskog univerziteta. Adventure seeker! :D Uživa u izazovima i voli da bude izvan svoje komfort zone. Na listu stvari koje voli dodaje i putovanja, upoznavanje novih ljudi i kultura, probanje nekih novih stvari.. ;)

Share This Post On