Uhura Solutions traži mlade i ambiciozne programere

Uhura Solutions je prva crnogorska startup kompanija koja je dobila investiciju od američkog fonda i akceleratora Techstars i jedne od najvećih britanskih banaka Barclays.  Kompanija je fokusirana na razvoj sistema zasnovanih na vještačkoj inteligenciji korišćenjem tehnologija poput cognitive automation, natural language processing i vision processing.

U skladu sa strategijom širenja na nova tržišta, Uhura Solutions traži mlade i ambiciozne programere (junior i senior developere), na poslovima razvoja i održavanja (front-end i back-end).

Poželjno poznavanje neke od tehnologija:

  • LAMP stacka: Linux/ Apache/ MySQL/ PHP
  • MEAN stacka: Angular(JS)/Express.js/Node.js/MongoDB

Prijave slati na email: [email protected] do 10. avgusta 2018. godine. Zainteresovani kanditati treba da pošalju CV i navedu u emailu koje tehnologije od navedenih poznaju.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

1 Comment

  1. Hvala Bogu. Samo sto vise mladih da se okrenu ovakvim projektima i sve ce da bude bolje. IT je nasa buducnost. Kao i turizam. Tako da, spojimo ove dvije stvari i rijesicemo mnoge probleme.

    Post a Reply

Vaše mišljenje: