Hakaton v0.2

hakaton tv

Kompanija Logate i NVO Digitalizuj.Me sa zadovoljstvom najavljuju novi Hakaton 21/22 decembra. Nijesmo ispunili obećanje dato prošle godine i organizovali drugi Hakaton na proljeće iz opravdanih razloga. Bili smo zauzeti svojim poslom i sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je godina za nama bila uspješna. I zato sada možemo ponovo da se ozbiljno pozabavimo organizacijom Hakatona v0.2.

Ove godine naš generalni sponzor je Crnogorski Telekom, uz čiju saradnju vam donosimo pravu poslasticu, IPTV platformu . Za sve one koji se pitaju kako IP TV radi i šta sve sa njom može da se uradi, kao i one koji već imaju dobre ideje, Hakaton je idealno mjesto da se oprobaju i svoje zamisli pretvore u djela, koja im mogu donijeti nagrade i priznanje.

Hakaton traži osam timova, koji ne moraju biti unaprijed formirani (četiri do pet članova svaki tim – formiranje će biti omogućeno po završenom prijavljivanju po slobodnoj volji ili preporuci organizatora).

2012-11-10 12.06.55

Učesnici će tokom Hakatona imati priliku da svoje ideje testiraju na Extra TV servisu, dok primjere korišćenja Extra TV servisa mogu pronaći na kanalu 300, kao i na kanalu 294. Pobjednik osvaja 1,000 EUR nagradu i Crnogorski telekom će sve ideje koje im se svide, pustiti u život.

Ako želite da za vaš servis sazna xxxx korisnika Extra TV usluge, ovo je prilika. Tražimo ljude sa idejama, programere i dizajnere voljne da participiraju, da nam se pridruže u 24-satnom Hakatonu. Hrabre očekuju nagrade od kojih je najvažnija, aktivacija servisa na Extra TV platformi.

15. decembra predstaviti ćemo tehnologiju koja će vam biti na raspolaganju u prostorijama kompanije doMEn za sve one koji mogu da dođu u Podgoricu, a za sve ostale, će biti obezbijeđen prenos uživo putem interneta.

Hakaton v0-2 će takođe biti organizovan u prostorijama kompanije doMEn uz obezbijeđenu hranu, piće i vreće za spavanje (ako budete imali vremena). Sve informacije, uključujući i informacije o tehnologiji, biće objavljene na http://hakaton.me.

Author: Predrag Lesic

još uvijek se pronalazim :D

Share This Post On

Vaše mišljenje: