NetWork konferencija – Sve o poslovnoj primjeni interneta

Bavite se digitalnim marketingom? Trudite se da budete u toku sa trendovima digitalnih tehnologija u svijetu? Ili možda samo želite da znate više o tome kako možete upotrebiti digitalne tehnologije da ojačate svoj brend? Ukoliko je vaš odgovor na ova pitanja “da”, pozivamo vas da učestvujete u NetWork konferenciji i dobijete odgovor na sva vaša pitanja.

Agencija POSH33, u saradnji sa kompanijom ME-net, organizuje prvu NetWork konferenciju, koja će se održati 08-10. decembra 2016. u hotelu Verde Complex u Podgorici. Ovaj trodnevni događaj obuhvata sve aspekte globalnih trendova koji se tiču savremenog marketinga i predstavlja najveću konferenciju u oblasti poslovne primjene interneta i online marketinga koja se organizuje u Crnoj Gori na crnogorskom jeziku. Sa zadovoljstvom možemo da objavimo da je Digitalizuj.me medijski partner NetWork konferencije.

network-konferencija

Prvi dan konferencije, 08. decembar,  je rezervisan za napredne radionice digitalnog marketinga koje će održati članovi ME-net tima. Od osmišljavanja efektivne marketinške poruke, preko prilagođavanja sadržaja za pretraživače i ljude, do AB testiranja i analize rezultata online kampanja, radionice će težiti da prenesu visoko specijalizovana znanja i pokažu vam kako da ih primijenite na poslovanje vaših kompanija.

Naredna dva dana NetWork konferencije, 09. i 10. decembar, su rezervisani za predavanja nekih od najznačajnijih predstavnika digitalne marketing industrije iz Crne Gore i regiona. Svoje priče nam donose Miloje Sekulić (internet konsultant i suvlasnik HomePage agencije), Darko Buldioski (osnivač agencije za digitalni marketing i komunikacije NewMediaMK, programski direktor AllWeb konferencije), Igor Minić (osnivač Burek.com, najveće internet zajednice na ovim prostorima i igre znanja i strategije Conquiztador), Nemanja Đurić (član Coca-Cola tima za centralnu i istočnu Evropu, odgovoran za društvene medije Coca-Cole u Srbiji), Dragan Močević (osnivač agencije Prime Communications) i mnogi drugi.

Kako da se registrujete za konferenciju?

Učešće možete prijaviti putem sajta. Puna cijena kotizacije za trodnevnu konferenciju iznosi 249 eura. Međutim, u toku je posebna promocija, pa možete rezervisati svoje mjesto za samo 149 eura. Cijena obuhvata akreditaciju za prisustvo za sva tri dana na predavanjima, radionicama, ručak, kafe pauze, poklon paket i NetWork koktel 09. decembra, koji predstavlja priliku za upoznavanje i razmjenu znanja sa ostalim učesnicima konferencije.

Prilika za studente da osvoje besplatnu kotizaciju

Svjesni da je ovo sjajna prilika za mlade ljude da saznaju nešto više o oblasti kojom žele da se bave, kao i da prošire i unaprijede postojeće znanje iz ove oblasti, organizatori konferencije su odlučili da, putem učešća na studentskom takmičenju, određenom broju mladih omoguće da besplatno prisustvuju konferenciji. Svi zainteresovani timovi (do tri člana) treba da pošalju blog post na temu digitalnog marketinga sa pratećim fotografijama na email adresu [email protected] najkasnije do 24.11.2016. u 23:59h. Najbolje ocijenjene tri ekipe dobijaju besplatne kotizacije i priliku da njihov blog post bude objavljen na ME-net blogu. O uslovima takmičenja se možete detaljno informisati ovdje.

Ne propustite priliku da budete dio prve NetWork konferencije! Više informacija o NetWork konferenciji, agendi i govornicima možete naći na zvaničnom sajtu konferencije.

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: