TELENOR Firefox izazov

DSC0042

Prenosimo vam Telenorovo saopštenje za javnost nakon naše saradnje na projektu Firefox.

’’Firefox izazov’’ je takmičenje namijenjeno programerima koji imaju priliku da razviju aplikacije za novi operativni sistem – Firefox, i takmiče se za ukupan fond nagrada od 12000 eur.
 
(Podgorica, 17. jul 2013) Nakon niza prezentacija i radionica o novom Firefox operativnom sistemu, Telenor organizuje ‘’Firefox izazov’’ koji najboljem programeru aplikacije za ovaj operativni sistem donosi nagradu od 5000 eur.

„Firefox izazov“ traje od 15. jula do 15. septembra. Ukupan fond nagrada iznosi 12000 eura i biće nagrađeno pet najboljih aplikacija. Specijalna nagrada u vrijednosti od 1000 eura biće dodijeljena aplikaciji koja na najbolji način promoviše upotrebu mobilne mreže i Internet servisa.

_DSC0028

Takmičari se mogu prijaviti na konkurs najkasnije do 10. septembra popunjavanjem formulara koji se nalazi na Telenorovom sajtu www.telenor.me, dok urađenu aplikaciju mogu postaviti do 15. septembra na Firefox Marketplace.

Petočlani žiri, koji čine predstavnici Telenora i kompanija ComoYo i Mozilla, ocjenjivaće aplikacije na osnovu njihove inovativnosti, dizajna, funkcionalnosti, stepena integracije sa Firefox platformom i upotrebne vrijednosti za korisnike.
Detaljna informacija o takmičenju, kao i propozicijama nalazi se na Telenorovom site-u na adresi: http://www.telenor.me/sr/O-Telenoru/Kompanija-2/Firefox-izazov/.

_DSC0184

Kao što je već najavljeno, Telenor će krajem ove godine lansirati pametne telefone koji rade na Mozilla Firefox operativnom sistemu, a koji će već tada imati i aplikacije sa lokalnim sadržajem.

Za dodatne informacijeAdrijana Husić, Specijalista za odnose sa javnošću i društveno odgovorno poslovanje, 069 01 01 77, [email protected]

Author: Natasa Djukanovic

Nataša Đukanović je svojom energijom i marketing filozofijom doprinijela razvoju kompanija u tri različite oblasti poslovanja – avioindustriji, bankarstvu i internet biznisu. Aktivno učestvuje na međunarodnim konferencijama koje se bave promocijom, internet start-upovima i upotrebom društvenih medija u poslovne svrhe. Nataša je direktor marketinga u kompaniji DoMEn. Twitter:@natasad

Share This Post On

Vaše mišljenje: