Osvoji investiciju do 1.000.000 eura u online takmičenju – CEE Scaleup Challenge

Inovativne kompanije sa tendencijom brzog rasta iz Centralne i Istočne Evrope imaju mogućnost da osvoje investiciju do 1.000.000 eura u CEE Scaleup izazovu, najvećem online takmičenju u regionu, koje je omogućila Vestbee, vodeća regionalna platforma koja povezuje globalne VC fondove, korporacije, akceleratore i biznis anđele sa startup-ovima i scaleup-ovima iz Centralne i Istočne Evrope. Zahvaljujući tome što je takmičenje online, osnivači mogu da predstave svoje biznise investitorima i korporacijama bez napuštanja svojih domova.

Ko može da se prijavi za CEE Scaleup Challenge?

Sve kompanije sa tendencijom rasta iz Centralne i Istočne Evrope, kao i iz Njemačke, Austrije i Švajcarske koje su u post-seed/pre-series fazi, series A fazi i dalje. Vaša djelatnost treba da spada u jednu od sledećih kategorija: biznis i ICT, SaaS, vještačka inteligencija, analitika, Big Data, Fintech i Insurtech, pametni gradovi i domovi, Industrija 4.0 i Proptech, planeta i održivost, zdravlje i dobrobit.

Rok za prijave je 29. mart!

Dodatne informacija o programu i ostalim nagradama su dostupne na linku.

 

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: