Video: Kako da razvijete strategiju digitalnog marketinga

U Podgorici je u martu održana četvorodnevna „Going Digital“ radionica koja je za cilj imala da 20 vlasnica i menadžerki biznisa upozna sa konceptom digitalnog marketinga – na koji način se digitalni marketing razlikuje od tradicionalnog pristupa marketingu, kako napraviti koncept strategije digitalnog marketinga – ali i sa praktičnim metodologijama i onlajn alatima koje mogu koristiti da predstave svoj biznis ciljnoj publici.

Ukoliko ste se nekada pitali kako da razvijete strategiju digitalnog marketinga za svoj biznis, pogledajte video u kojem učesnice radionice dijele savjete koji su to ključni elementi strategije i na šta treba da obratite pažnju.

„Going Digital“ je četvorodnevna radionica koja je održana u martu 2023. godine u okviru programa Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) „Žene u biznisu“. Ovaj program je finansiran od strane Švedske međunarodne razvojne agencije (Sida).

Author: Sanja Gardašević

Sanja Gardašević vodi Alicorn, full service digitalnu agenciju, i sanja o tome da kao tim jednog dana posjete Bali. Metodični je analitičar, tihi organizator i empata, sa master diplomom LSE-a iz oblasti ekonomske psihologije. Već godinama je emcee i dio organizacionog tima Spark.me konferencije. Iako u vječitoj trci sa samom sobom, uvijek nalazi vrijeme za čitanje, igranje Persivala u Avalonu i putovanja.

Share This Post On

Vaše mišljenje: