„Going Digital“ radionica za žene u biznisu

„Going Digital“ je četvorodnevna radionica koja će se održati 7, 9, 14, i 16. marta, u terminu od 13:00 do 16:30 časova, uživo u Podgorici, u hotelu Voco. Ova radionica se organizuje u okviru programa Evropske banke za obnovu i razvoj „Žene u biznisu“.

Naučite kako da razvijete strategiju digitalnog marketinga za promociju vašeg biznisa na onlajn kanalima

„Going Digital“ radionica će nastojati da vas detaljno upozna sa konceptom digitalnog marketinga – na koji način se digitalni marketing razlikuje od tradicionalnog pristupa marketingu, kako napraviti koncept strategije digitalnog marketinga – ali i sa praktičnim metodologijama i onlajn alatima koje možete koristiti da se predstavite svojoj publici. Saznaćete koje su mogućnosti, prednosti i nedostaci određenih društvenih mreža i koja su najbolja rješenja za vaš biznis. Radionica obrađuje razvoj i optimizaciju vebsajta kao okosnice vašeg prisustva na Internetu i ukazuje na to kako da iskoristite imejl marketing za automatizaciju i unapređenje komunikacije sa vašim klijentima. Na kraju, saznaćete na koji način digitalni marketing može doprinijeti vašem poslovanju bez obzira da li ga primjenjujete sami sa svojim marketing timom ili angažujete profesionalnu podršku. Ako vodite biznis i želite da ga unaprijedite, ovakva radionica će vam pomoći da ostvarite kontakt sa potencijalnim klijentima i uspješno ponudite i prodajete svoje proizvode i usluge onlajn.

Ova radionica je namijenjena direktorkama i preduzetnicama, odnosno, ženama koje utiču na strategiju vođenja biznisa, pa samim tim i na formulisanje marketinške strategije. Ova radionica nije namijenjena ženama koje se bave marketingom i svakodnevno rade na implementaciji marketinških aktivnosti, niti ženama koje vode ili rade u marketinškim agencijama ili preduzećima koje nude usluge iz oblasti marketinga.

Radionica je interaktivna, uključuje prezentacije, vježbe, grupne diskusije i primjere iz stvarnog života. Program je podijeljen u četiri modula koji će biti izvedeni u toku četiri dana u trajanju od po tri sata i 30 minuta, sa pauzama od po nekoliko dana između modula. Posljednji modul će biti organizovan kao grupna diskusija u okviru koje će treneri nastojati da odgovore na sva dodatna pitanja učesnica iz domena digitalnog marketinga, kao i da pruže praktične savjete za razvoj digitalnog nastupa njihovih biznisa.

Napomena: Radionici može prisustvovati po jedna osoba iz prijavljene kompanije. Radionica će biti održana na crnogorskom jeziku.

Prijavi se!

Popunjen prijavni formular pošaljite do 3. marta 2023. godine na mejl adresu: [email protected]. Detaljnu agendu čitave radionice pogledajte u nastavku. Nakon uvida u podatke koje ste dostavili u formularu, a na osnovu kriterijuma za učešće u našem programu i raspoloživosti mjesta za ovu radionicu, obavijestićemo Vas o statusu Vaše prijave.

Zahvaljujući značajnoj podršci donatora programa, učešće na radionici podrazumijeva kotizaciju u iznosu od 100 EUR. Donator programa je Švedska (Sida).

Utorak, 7. mart 2023. godine (od 13:00 do 16:30)

Modul 1 – Marketing u digitalnom okruženju

  • 13:00 – 14:30 – Razlike između tradicionalnog i savremenog marketinga
  • 14:30 – 15:00 – Kafe pauza
  • 15:00 – 16:30 – Razvoj strategije digitalnog marketinga

Četvrtak, 9. mart 2023. godine (od 13:00 do 16:30)

Modul 2 – Marketing na društvenim mrežama i imejl marketing

  • 13:00 – 14:30 – Ključne karakteristike marketinga na društvenim mrežama
  • 14:30 – 15:00 – Kafe pauza
  • 15:00 – 16:30 – Najbolje prakse imejl marketinga

Utorak, 14. mart 2023. godine (od 13:00 do 16:30)

Modul 3 – Dizajn i razvoj vebsajta

  • 13:00 – 14:30 – Osnovne karakteristike modernih vebsajtova
  • 14:30 – 15:00 – Kafe pauza
  • 15:00 – 16:30 – Najbolje prakse za kreiranje „landing” stranica

Četvrtak, 16. mart 2023. godine (od 13:00 do 16:30)

Modul 4 – Pitajte nas sve… u vezi sa digitalnim marketingom

  • 13:00 – 14:30 – Interaktivna diskusija na temu digitalnog marketinga
  • 14:30 – 15:00 – Kafe pauza
  • 15:00 – 16:30 – Konkretni savjeti za učesnice za unaprijeđenje onlajn nastupa njihovih biznisa

Upoznajte Vaše trenere:

Radionicu će voditi iskusni međunarodni treneri, koji pomažu organizacijama u prevazilaženju prepreka i iskorištavanju prilika koje donosi digitalno doba:

Vladimir Vulić je nezavisni konsultant u oblasti digitalne transformacije, digitalnog marketinga i inovacija sa 25 godina iskustva u biznisu. Njegovi klijenti su mala i srednja preduzeća u regionu, globalne kompanije, državne institucije, kao i međunarodne organizacije. Govorio je na više od 160 događaja u 22 države na četiri kontinenta, od Perua do Tajvana. Predavao je 12 godina na predmetu “Strategijski menadžment” na Ekonomskom fakultetu Podgorica.

Sanja Gardašević je izvršna direktorka digitalne marketinške agencije Alicorn, koja klijentima pruža cjelokupan spektar usluga kada se radi o strateškom razvoju brenda kompanija i vođenju njihovog onlajn nastupa. Sanja je projektna menadžerka nevladinog udruženja „Digitalizuj.Me“ i dio organizacionog tima konferencije Spark.me, jedne od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u regionu. Ima veliko iskustvo u osmišljavanju i vođenju radionica i treninga na temu digitalnog marketinga, kao i u pružanju mentorske podrške malim preduzećima u razvoju njihovog online poslovanja.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: