Prijavite se za praksu u Bild Studiju

Želite da unaprijedite svoje znanje, steknete nove vještine i unaprijedite preduzetnički duh u oblastima marketinga, dizajna ili IT-ja? Spremni ste da uložite u svoj profesionalni razvoj, kako biste što bolje odgovorili na sve zahtjevnije potrebe tržišta?

Bild Studio i Fakultet za informacione sisteme i tehnologije Univerziteta Donja Gorica nedavno su započeli sa realizacijom projekta Razmjena znanja između obrazovnih i istraživačkih institucija i biznis sektora”, koji finansira Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU), pri Ministarstvu finansija Crne Gore. Cilj projekta je stručno osposobljavanje studenata i diplomaca iz Crne Gore za tržište rada, kroz unapređenje saradnje i zajedničke napore obrazovnih institucija i biznis sektora.

Praksa u Bild Studiju je besplatna i za učešće u praksi se mogu prijaviti studenti i diplomci sa svih fakulteta i univerziteta, koji imaju minimalno predznanje u navedenim oblastima. Programom su obuhvaćene sljedeće oblasti: veb i grafički dizajn, dizajn kampanje, marketing, UX dizajn, front-end programiranje, back-end programiranje i mobilne platforme.15058040_10207763181378290_455991091_n

Program je otvoren za 50 kandidata, od čega:

  • 20 kandidata za oblast dizajna,
  • 7 kandidata za oblast marketinga,
  • 23 kandidata za oblast IT-a.

Kandidati koji uđu u uži izbor, proći će kroz niz testova (Hogan, psihološki test i test znanja). Nakon procesa testiranja biće organizovani intervjui sa kandidatima.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane mlade ljude da pošalju svoj CV uz preporuku od strane profesora ili bivšeg poslodavca na e-mail adresu: [email protected], najkasnije do 20. novembra 2016, sa naznakom za koju obuku i poziciju se prijavljuju.

Posebna napomena za kandidate koji su se prijavljivali za Veliku ljetnju praksu u maju 2016, da imaju mogućnost da se prijave i za ovaj program, bez faze testiranja. Potrebno je samo da u e-mailu naglase da su tada prošli kroz proces evaluacije i ušli u uži krug.

Author: Gostujući bloger

Share This Post On

Vaše mišljenje: