Digitalizuj.me vol. 50 – Anđelka Ducić – „Otvaranje firme u Estoniji – kako i zbog čega“

NVO Digitalizuj.me, u saradnji sa Gi Group Montenegro, organizuje 50. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u četvrtak, 14. septembra, sa početkom u 20h, u Podgorici, u prostorijama Omladinskog centra (Trg Nikole Kovačevića 13, „Žuta zgrada“ u Bloku 5). U pitanju je predavanje pod naslovom Otvaranje firme u Estoniji – kako i zbog čega. Estonija je uvela e-residency, program koji omogućava gradjanima drugih država da otvore firmu u Estoniji, tj. u Evropskoj Uniji. O tome kako aplicirati, dobiti e-residency, registrovati estonsku firmu i koje su prednosti ovakvog poslovnog rešenja, govoriće Anđelka Ducić, preduzetnica iz Beograda i nosilac e-residency statusa.

Ducićeva je izvršna direktorica kompanije Symbiotica iz Beograda koja se bavi pružanjem digitalnih usluga i konsultantkinja Gi Group Montenegro. Započela je karijeru kao PR u agenciji nakon što je završila novinarstvo kao najbolji student u generaciji. Tokom svoje PR karijere radila je kao Account Manager za velike farmaceutske kuće. Radila je kao menadžerka digitalnog marketinga u Limundu i kao direktorica marketinga u velikoj američkoj firmi koja se bavi elektronskom trgovinom. Radila je kao freelance konsultant za digitalni marketing, na projektima od Južne Koreje do Teksasa. Predavač je na Social Media Akademiji u Beogradu i autor više naučnih radova na temu e-trgovine i društvenih mreža.

Gi Group Montenegro i Ducićeva organizuju radionicu “Digital Made Easy”, koja će se održati 14. i 15. septembra u Podgorici, u hotelu Centre Ville, u Capital Plazi. Na radionici će se govoriti o promociji biznisa na društvenim mrežama, uz najbolje efekte i najmanja ulaganja, a vrijeme trajanja za oba dana je 09h-17h. Cijena karte je 210€ + PDV, a moguće je prijaviti se ovdje.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara u nastavku.

 

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

1 Comment

Vaše mišljenje: