„Prilike“ – Anel Memić na praktičnoj obuci u Smart Change

Anel Memić, učenik gimnazije “Panto Mališić” obavio je praktičnu obuku u okviru programa “Prilike” u kompaniji Smart Change. U okviru obuke održana je radionica za polaznike, a kakve utiske on nosi pročitaj u nastavku.

Radionica je bila veoma korisna i poučna. Predavač nam je sažeto objasnio osnove svog posla, i nakon toga odgovarao na detalje koje smo mi polaznici pitali. Atmosfera je bila predivna jer se vidjelo koliko predavač voli svoj posao, a i pored toga polaznici su bili jako zaintresovani jer su imali mnogo elokventnih pitanja. Jedino predivno iskustvo koje mi je jako pomoglo oko odabira svog akademskog puta.

Ako ti se dopalo Anelovo iskustvo prijavi se i ti za tvoju jednodnevnu praksu u okviru programa „Prilike“.

O programu

Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ implementira program Prilike uz podršku UNICEF u Crnoj Gori i finansijsku podršku Fondacije TUI Care. Program ima za cilj da omogući adolescentima u Crnoj Gori, učešće na praktičnoj obuci, kako bi saznali više o potencijalnim mogućnostima za razvojem karijere i uspješno se pripremili za tržište rada.

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me, zajedno sa kompanijom ili organizacijom civilnog društva u kojoj će se odvijati tvoja praktična obuka, omogućiće bezbjedno okruženje uz poštovanje svih aktivnih epidemioloških mjera.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: