Prijavi se na Sarajevo Unlimited 2019 StartUp Battle!

U želji da i ove godine ugostite grupu mladih preduzetnika i preduzetnica koji hrabro vode svoje svakodnevne bitke sa tržištem i sa svim izazovima sa kojima se suočavaju, organizatori Sarajevo Unlimited foruma pozivaju sve startapere da se prijave na tradicionalni Start-Up Battle!

Sarajevo Unlimited je trodnevni događaj, a ove godine se, po četvrti put, dešava od 22. do 24. oktobra u Sarajevu. Posljednjih nekoliko godina, startapovi i njihovi ekosistemi su promijenili tkivo moderne ekonomije. Iz tog razloga, organizatori teže da pruže prostor za startapove da rade zajedno, takmiče se, prezentuju, kreiraju, uče, stvore konekcije, pronađu investitore, dobro se zabave i osvoje srca publike ali i značajne fondove.

Šta Sarajevo Unlimited nudi?

Novčani fond od 2.500€, šansu da upoznaš svog narednog investitora, mentorstvo, besplatne edukativne radionice, priliku da se uvežeš sa institucijama, korporacijama, habovima, akademskom zajednicom, top menadžmentom kompanija iz preko 20 zemalja! Online aplikaciju možete pronaći na linku.

Rok za prijave je 22. septembar 2019. godine do 12:00 sati.

Smještaj i obroci za izabrane startapove tokom tri dana trajanja foruma će biti pokriveni od strane organizatora. Putni troškovi neće biti pokriveni od strane organizatora. Radni jezik Foruma i StartUp Battle-a je engleski. Za dodatne informacije nam se slobodno obrati putem e-maila na [email protected].

#SarajevoUnlimited #StartUpSU19

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: