Prijavite se za besplatni DevClub Meetup #17

Zajednica IT stručnjaka u Crnoj Gori, DevClub, organizuje 17. po redu onlajn DevClub Meetup koji je na rasporedu u srijedu, 10.03.2021. sa početkom u 18h. O poslovanju fizičkih lica iz Crne Gore na internetu govoriće Maja Aleksić – računovotkinja

Maja Aleksić voli brojke, a na svom instagram profilu daje besplatne savjete u vezi finansija na jako prijemčiv način. Radi u UMHCG i sa 15-ak drugih firmi i preduzetnika.

Pošto je bilo nedoumica u vezi sa različitim modalitetima oporezivanja prihoda fizičkih lica na osnovu pružanja intelektualnih usluga, u srijedu 10. marta na #17 DevClub meetupu ćemo imati priliku da se edukujemo o pravima i obavezama, da diskutujemo o implikacijama različitih pristupa, ali i o inovativnim zakonima koji će tek stupiti na snagu.

Ne propustite novo druženje, kao što Maja kaže, računovodstvo ne mora biti dosadno!

Na ovom linku se možete prijaviti za učešće na onlajn događaju. Kada se prijavite, dobićete mejl sa linkom za praćenje događaja na Zoom platformi. Učešće je potpuno besplatno.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: