Prijavite se za besplatni DevClub Meetup #13

Zajednica IT stručnjaka u Crnoj Gori, DevClub, organizuje 13. po redu onlajn DevClub Meetup, koji će se održati u petak, 15. januara, sa početkom u 18:30. Gost je Aleksandar Plamenac, softverski inženjer, osnivač Firenet doo i saradnik u nastavi na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Plamenac će govoriti o zanimanju predavača i profesorskom poslu. Moći ćete čuti šta ga to inspiriše da radi u akademiji, kako motiviše studente na PMF-u i i polaznike na Logate akademiji. Daće se presjek stanja u oblasti IT edukacije u Crnoj Gori – što je to dobro i što može biti bolje. Plamenac će podijeliti i savjete kako prići i predstaviti programiranje onima koji su novi u ovoj branši.

Na ovom linku se možete prijaviti za učešće na onlajn događaju. Kada se prijavite, dobićete mejl sa linkom za praćenje događaja na Zoom platformi koji će se održati u petak, 15. januara, u 18:30. Učešće je potpuno besplatno.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: