Prijavite se za besplatni DevClub Meetup #12

Zajednica IT stručnjaka u Crnoj Gori, DevClub, organizuje 12. po redu onlajn DevClub Meetup, koji će se održati u srijedu, 23. decembra, sa početkom u 18h. Gost je Mladen Rakonjac, osnivač i izvršni direktor Matigia d.o.o, koji će govoriti iz svog iskustva o karijeri jednog Android inženjera.

Rakonjac je sticao iskustvo u Ernst Youngu i Fleka d.o.o, a sada kao samostalni konsultant sarađuje sa velikim IT kompanijama iz regiona i inovativnim startapovima. Jedan je od pokretača Google Developers Group Podgorica, učesnik projekta „Dnevna soba budućnosti“ u organizaciji British Councila i Medium bloger sa ukupno 250K pregleda na svojim postovima. Rakonjac će govoriti i o tome kako je raditi za Infinum, jednu od najvećih hrvatskih IT kompanija. Učesnici događaja će moći da čuju i njegov pogled na stanje IT scene u Crnoj Gori, kao i šta je moguće uraditi u narednom periodu kako bi se unaprijedio razvoj lokalne IT zajednice.

Na ovom linku se možete prijaviti za učešće na onlajn događaju. Kada se prijavite, dobićete mejl sa linkom za praćenje događaja na Zoom platformi koji će se održati u srijedu, 23. decembra, u 18:00. Učešće je potpuno besplatno.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: