Content Marketing – analiza studije slučaja Coca-Cola Bloggers Network Adria

Što je „content marketing“ (“marketing sadržaja”)? Zbog čega je značajan? Kako je dospio u žižu marketinške javnosti? Koja je veza između content marketinga i generacije Y? Kako Coca-Cola System koristi content marketing na tržištima država bivše Jugoslavije?

Pola godine nakon što je Coca-Cola System angažovao devet blogera iz pet ex-YU država, odlučili smo da odgovorimo na sva ova pitanja (i još mnoga druga) u formi SlideShare prezentacije koja je jednostavna za dijeljenje. Takođe, po prvi put javno predstavljamo zbirne rezultate Coca-Cola Bloggers Network Adria u prvih šest mjeseci rada.

Pogledajte prezentaciju, podijelite je, a onda nam u komentarima ispod teksta kažite koji je vaš omiljeni Coca-Cola Bloggers Network Adria blog post do sada. 🙂

Na kraju, pročitajte kako je Dragan Varagić, inicijator projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria, vidio prvu polovinu 2014. godine.

Napomena: Ovaj tekst je dio akcije Coca-Cola System – Bloggers Network.

Author: Vladimir Vulić

Suosnivač NVO Digitalizuj.me. Konsultant u oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih medija. Programski direktor konferencije Spark.me. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Dva puta TEDx govornik. Govorio je na konferencijama u 15 država na tri kontinenta, a teme o kojima govori su biznis strategija, liderstvo, upravljanje inovacijama i promjenama, preduzetništvo i društveni mediji.

Share This Post On

Vaše mišljenje: