Otvorene prijave za projekat „Studenti studentima“!

Udruženje studenata informatike FONIS vas poziva da učestvujete na edukativnom projektu „Studenti studentima“ koji se održava u online formatu, u periodu od 11. do 13. decembra. 

Ove godine projekat se sastoji iz dva dijela. Prvi dio projekta je panel diskusija, pod nazivom „Od studentske klupe do ekspertske pozicije”, čiji je pokrovitelj kompanija Bosch, a zakazana je za 11.  decembar. Drugi dio projekta obuhvata devet besplatnih i edukativnih radionica koje će se održati 12. i 13.decembra.  

Struktura projekta „Studenti studentima“ je jedinstvena, zato što podstiče polaznike da bez ustručavanja komuniciraju sa svojim predavačima, i tako stvara prijatnu atmosferu u kojoj se lako i brzo uči. 

Prijave su otvorene od 23. novembra do 5. decembra.  

Prijavu možete popuniti na ovom sajtu gdje ćete pronaći i sve informacije o projektu.

Author: Anastasija Šovran

Anastasija Šovran je menadžerka društvenih mreža u Digitalizuj.Me. Još od osnovne škole voli volonterizam, umjetnost i dva najhejtovanija predmeta, matiš i fiziku. Kada ne crta, isprobava svakojake recepte ili igra “The Last of Us”, voli da putuje i smara mlađu sestru. Budući arhitekta, mašta o svom stanu u centru Londona i bubble tea prodavnici koja će biti prikladno smještena preko puta.

Share This Post On

Vaše mišljenje: