Telekom konkurs za inovacije!

Na Prirodno-matematičkom fakultetu, Ekonomskom fakultetu i Univerzitetu Donja Gorica održane su prezentacije projekta „Telekom konkurs za inovacije”, na kojima su direktor sektora za korporativnu strategiju i transformaciju u Crnogorskom Telekomu, Marko Stojović, kao i predstavnici biznis inkubatora hub:raum iz Krakova, Jakub Probola i Luka Sučić, govorili o uslovima učešća na konkursu i benefitima projekta za crnogorske preduzetnike. Na Ekonomskom fakultetu je o značaju ovog i sličnih projekata govorio i Predrag Lešić, izvršni direktor doMEna.

php3OwNtEAM

php1WXUxAAM

phpZXm6NrAM

phph0Q8WVAM

Crnogorski Telekom će organizovati još dvije prezentacije ovog projekta:

– četvrtak, 13. mart, u 15h, na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici (svečana sala),

– petak, 14. mart, u 14h, na Fakultetu za informacione tehnologije Univerziteta Mediteran u Podgorici (amfiteatar 1, II sprat)

Prijavite se i ne propustite priliku da pokažete svoju kreativnost i preduzetnički duh! 🙂

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: