Izbor za zvaničnog blogera Spark.me konferencije!

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih Internet i marketing konferencija, treća po redu, održaće se 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

U periodu uoči konferencije Spark.me, biće realizovan izbor za zvaničnog blogera.

bloggers-top

Sve što je potrebno je da bloger napiše blog post na temu “Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji”, da ga objavi na društvenim mrežama uz hashtag #SparkMe, i popuni prijavu na sledećoj adresi do 28. februara 2015. godine u ponoć.

Zvanični bloger će dobiti besplatne karte za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice u kome će se konferencija održati (hotel Mediteran u Bečićima), kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za govornike i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da napiše dva blog posta na temu Spark.me do 15. maja – jedan blog post u toku Spark.me konferencije, i jedan po završetku konferencije.

Blogeri koji prođu selekciju, biće o tome obaviješteni putem mejla do 10. marta 2015. godine, a lista zvaničnih blogera će biti objavljena na sajtu Spark.me konferencije 15. marta 2015. godine. Više o konferenciji Spark.me možete saznati i na zvaničnom sajtu – www.spark.me.

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: