Webinar: Kako skalirati online prodavnicu bez ulaganja u reklame – Aleksandar Gligorić

O Webinaru

Glorify Balkan ti donosi webinar na kojem ćeš saznati tri konkretne strategije koje su Aleksandru omogućile da njegova prodavnica ostvaruje petocifreni profit nedeljno. Cilj webinara je da učesnicima omogući praktično znanje iz oblasti dropshipping-a i uputi ih na konkretne strategije koje donose stvaran novac. Čućete konkretne savjete, strategije i akcije koje donose rezultate. Svaki savjet je Aleksandar godinama uspješno primjenjivao u svom poslovanju. Naučićete i kako da izbjegnete tipične greške u svakodnevnom radu.

Saznaćete:

  • Koje su to tri strategije koje su Aleksandru donijele petocifreni nedeljni profit;
  • Kako je uspio da generiše 700.000 posjeta na sajtu bez ijednog uloženog dinara;
  • Kako osvojiti kupca i natjerati ga da se vraća;

O predavaču

Aleksandar je prvi put počeo da se bavi dropshippingom 2006. godine i od tada ne spušta gard! Jedan je od najuspješnijih dropshippera sa ovih prostora sa nedeljnim obrtom od oko 21.000 $. Bavi se još i community managmentom, fotografijom, zaljubljenik je u pisanje i osnivač je neliko svjetski poznatih brendova. Radio je za neke od svjetskih imena, poput Leonarda DiCapria, Jamie Foxa, Reese Whiterspoon.

Prijava

Prisustvo Webinaru je potpuno besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta, prijava je obavezna! Rezerviši svoje mjesto na sledećem linku.

Webinar se održava u četvrtak, 30. aprila sa početkom u 19:00h.

O Glorify Balkan Zajednici

Glorify Balkan – eCommerce & Dropshipping zajednica balkana za cilj ima da okupi eCommerce entuzijaste na teritoriji Balkana sa ciljem da ih edukuje o svim aspektima razvijanja i skaliranja poslovanja prodaje putem interneta kako bi iznjedrli novu generaciju preduzetnika koji će direktno uticati na našu sredinu. Zajednicu su podržali Digitalizuj.Me, Nova Iskra, BalkanUp, Media-Marketing, Marketing Mreža, Advertiser Serbia i Webiz. Zajednica trenutno broji preko 1000 članova.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: