Druga Belgrade Test Conference je zakazana za 1. novembar

Oblast testiranja softvera je postala aktuelna i na našim prostorima. Beograd se 2016. godine upisao na mapu događaja koji se bave ovom tematikom, a ove godine će biti domaćin još jedne test konferencije. Belgrade Test Conference će se održati 1. novembra 2017. godine u Domu omladine.

Predavanja i teme u okviru “Tester Track” su idealni za junior testere i programere (od 1 do 4 godine radnog iskustva), dok je “Starter Track” prilagođen za početnike u ovoj oblasti kao i one koji žele da se bave testiranjem u budućnosti. Rezervišete datum na vrijeme i obezbijedite svoju kartu, jer će konferencija ove godine imati čast da ugosti iskusne predavače iz inostranstva, među kojima su Baris Sarialioglu, Kamila Mrozek, Dzmitry Humianiuk, Vadzim Zubovich. Agenda konferencije će biti dostupna na zvaničnom sajtu od 15. septembra.

Sva predavanja možete slušati ukoliko rezervišete kartu na sajtu konferencije. Više informacija o Belgrade Test Conference možete dobiti i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: