Kako ne biti fit i dohvatiti snove

Uvijek se trudimo da godinu završimo u velikom stilu, a ove godine Deda Mraz je bio posebno inspirisan. Digitalizuj.Me i Nikšićko Pivo organizuju posljednji događaj u 2013. godini. U subotu 28.12. u 16h u prostorijama kompanije DoMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre), u goste nam dolazi Aleksandar Džikić, trener KK Krka Novo Mesto, sa kojim ćemo razgovarati o uspjehu, timskom radu i timskoj dinamici, uticaju tehnologije na sport u današnje vrijeme, kao i o mnogim drugim temama.

Vjerovatno ste primijetili jednu izmjenu u prvom pasusu u vidu novog koorganizatora. “Uvijek među prijateljima” – tako glasi slogan Nikšićko Pivo. Prijateljstvo i poslovna saradnja sjajnog tima Nikšićkog piva i ekipe Digitalizuj.Me je dostigla novi nivo – izuzetno nam je drago što možemo da objavimo da će, od ovog događaja, Nikšićko pivo biti generalni sponzor Digitalizuj.Me!

sp dzikic

Aleksandar Džikić je počeo karijeru 1991. godine vodeći mlađe selekcije Partizana. U periodu od 1999. do 2005. godine je bio prvi pomoćnik u KK Partizan gdje je osvojio 4 titule državnog prvaka i 2 kupa. Nakon toga, 2005. godine odlazi u Minesota Timbervulfs i postaje prvi pomoćni trener u NBA ligi koji prije toga nije imao trenerskog iskustva u SAD. Džikić je i tek drugi NBA pomoćnik koji je došao iz Evrope u SAD. Pored toga, radio je i sa San Antonio Spursima i Sijetl Supersoniksima tokom trajanja ljetnje lige. Poslije dvije sezone u Minesoti, vraća se u Evropu i postaje trener ljubljanske Union Olimpije sa kojom osvaja duplu krunu. U naredne dvije sezone sa velikim uspjehom je vodio ekipu Krke, sa kojom je osvojio dvije titule i Evročelendž kup, nakon čega je otišao u Litvaniju i vodio Ljetuvos Ritas. Na početku sezone 2013/14 se vratio u Krku.

Kao što je sada već postalo uobičajeno biće obezbijeđen live stream, a adresa za live stream će biti objavljena na Digitalizuj.Me Facebook i Twitter nalozima prije početka događaja. Uoči događaja, kao i za vrijeme njegovog trajanja, pitanja za Aleksandra Džikića možete da postavljate putem Twittera, uz hashtag #DigitalizujMe.

Author: Nikola Vulic

Predavač, konsultant, zaljubljenik u sport, pen&paper RPG fanatik, gejmer (ne nužno tim redosledom). Suosnivač Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: