Konferencija posvećena vještačkoj inteligenciji u Beogradu

Prvi internacionalni Brain Summit – AI & Cloud First Conference, dvodnevna tehnička konferencija koja se fokusira na teme: vještačke inteligencije, mašinskog učenja, tehnologije oblaka, ali i automatizacije biznis procesa, nacionalne strategije za razvoj vještačke inteligencije i komercijalizacije naučnih principa u domenu savremenih tehnologija, održaće se 19. i 20. maja 2020. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Organizator događaja je neprofitno udruženje LazyBrain koje je u prethodne 3 godine organizovalo više edukacija i projekata usmjerenih na povezivanje i osnaživanje zajednice u domenu vještačke inteligencije, mašinskog učenja, kao i nauke o podacima.

Na događaju će govoriti više od 20 govornika iz regiona i Evrope, iz kompanija koje su nam svima poznate kao sastavni dio naših, tehnologijom oblikovanih, života. Imena govornika će uskoro biti poznata. Zvanični jezik konferencije je engleski. Očekivani broj delegata je 500.

Ukoliko želite da obezbijedite sebi mjesto na ovom događaju, posjetite zvanični sajt gdje možete obaviti kupovinu. Trenutno su još uvijek u opticaju pristupačnije “early bird” karte.

Ukoliko se vaša firma interesuje za veći broj karata, pišite na [email protected] za više informacija o pogodnostima za pravna lica koja šalju veći broj delegata.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: