Terrae taxi iz Budve omogućio besplatan Wi-Fi u vozilima, naručivanje vozila putem Viber i WhatsApp aplikacije

Kompanija Terrae car koja posluje u domenu taxi usluga kao Terrae taxi od danas uvodi vozila u novom ruhu sa besplatnim WiFi signalom, kao i mogućnost poručivanja vozila putem Viber i WhatsApp aplikacija, a korisnici će moći i da uživaju u muzici po njihovom izboru. Ova kompanija  je već poznata po ekološki i društveno odgovornom poslovanju koje sprovodi posljednjih godina. U skladu sa duhom kompanije od danas će korisnici usluga Terrea taxija moći da koriste besplatan WiFi signal u svim vozilima tokom vožnje.

28

Korisnici usluga Terrae taxija neće imati samo mogućnost korišćenja WiFi u vozilima već će putem bluetootha moći da povežu svoj pametni telefon sa muzičkom linijom u vozilu i puste muziku sa svog telefona po želji. “Kao lideri na tržištu u kontinuitetu uvodimo inovacije i unapređujemo usluge koje pružamo korisnicima. Naš cilj je da korisniku obezbijedimo bezbjednu i udobnu vožnju u kojoj može da uživa.” kaže Nikola Marković, menadžer kompanije.

Kao društveno odgovorno orijentisana kompanija odlučila se da većina vozila bude hibridnog modela, koja pored benzinskog koriste i električni motor i imaju umnogome smanjen uticaj na zagađenje okoline. Sam izgled vozila je ovoga puta na drugačiji i na ne tipičan taxi način osmišljen, što predstavlja pravi novitet ne samo kad su u pitanju taxi kompanije iz Crne Gore već i šire. Pored novog izgleda vozila i besplatnog WiFi signala Terrae taxi je svojim korisnicima olakšao mogućnost naručivanja vozila kroz besplatne mesedžing aplikacije Viber i WhatsApp. Slanjem poruke na broj 067178888 putem aplikacija Viber i WhatsApp korisnici mogu naručiti svoje taxi vozilo. Korisnicima tu takođe na raspolaganju i broj 080-033-033 (besplatan poziv) i 19717.

Author: Jovana Sakotic

Studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta, a pomalo i blogerka! Što je najbitnije - još uvijek sportistkinja u duši! :)

Share This Post On

Vaše mišljenje: