Prijavi se za Star Venture program!

Glavni cilj Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj (The European Bank for Reconstruction and Development – EBRD) je da pomogne biznisima i ekonomijama da rastu. Investiraju oko 10 milijardi eura svake godine u privatne i javne sektore, a ono što ih čini posebnim jeste njihov fokus na mala i srednja preduzeća. Međutim, nedavno su odlučili da u svoj fokus uključe i biznise u ranim fazama i to kroz Star Venture program.

Cilj je da prepoznaju startapove sa velikim potencijalom i da im pruže pomoć u fazi skaliranja. U okviru ovog programa, koji traje 18 mjeseci, dobijate specijalan program podrške za vaš biznis, koji uključuje tehničku ekspertizu, mentorstvo, finansijske savjete, programe za strateški razvoj biznisa, kao i pristup internacionalnoj mreži klijenata i partnera. Osim toga, procjenjuje se gdje je vama potrebna podrška i gradi se plan iste.

Trenutno je Star Venture program pokrenut u Egiptu i Jordanu, sa planom da se proširi na Zapadni Balkan.

Više detalja možete naći na Western Balkans_Star_Venture_Programme_Application_Guideline. Aplikacionu formu možete naći na Western Balkans_Star_Venture_Application_form.

Prijave su otvorene do kraja decembra (rok je produžen), a prijavljujete se slanjem aplikacione forme na: [email protected] sa [email protected] u CC-u. Naziv mejla treba da bude “Western Balkans: Star Venture Application – naziv vaše firme”.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: