Iskoristite early bird cijene za Balkan Biznis Forum!

Balkan Biznis Forum 2020 je forum koji je namijenjen CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, kao i HR i L&D menadžerima, menadžerima prodaje i komunikacija, vlasnicima malih i srednjih preduzeća. Ovaj događaj okupljaja donosioce odluka u kompanijama i organizacijama i vlasnike biznisa iz regiona. Tema ovogodišnjeg Balkan Biznis Foruma je RETHINKING BUSINESS – The Journey toward achieving sustained organizational success, a održaće se 21. maja 2020. u Beogradu.

DR ISAAK SHEPS i LUCY ADAMS, međunarodni eksperti sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju i transformaciji kompanija, će predstaviti nove tehnike, alate i strategije za postiznaje održivog poslovnog uspjeha na Balkan Biznis Forumu 2020, u okviru radionice i masterclassa, a na jedinstvenim VIP sesijama, odgovaraće na pitanja učesnika.

Ne propustite priliku da vaš menadžment čuje izuzetne i dokazane biznis stručnjake koji su se u prethodnih 30 godina, na ozbiljnom, konkuretnom tržištu, izborili za naziv najboljih, kao i da nauče i usvoje svjetske aktuelne načine razmišljanja i poslovne tehnike i alate.

Radionica: “Organization Disrupted: It’s Time for Something Different.” i VIP sesija sa Lucy Adams

Predavač: Lucy Adams, Direktor BBC, Serco, CEO Disruptive HR, ekspert za organizacione promjene u kompleksnim organizacijama sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju BBC-ija u najturbulentnijem periodu, kada je ostvarila nevjerovatno smanjenje osnovnih troškova za 20% i smanjenje troškova menadžmenta za 30%. Lucy je ekspert za uvođenje novih procesa i sistema, obezbjeđujući minimalan otpor i brzo usvajanje. Ostvarila je vrhunske rezultate u transformaciji performansa  zaposlenih na tržištima Evrope, Afrike, Bliskog Istoka i Azije. Lucy je kreator inovativnog modela EACH za uvođenje i vođenje promjena u novim tržišnim uslovima, koje će predstaviti na radionici “Organization Disrupted: It’s Time for Something Different.”

Kome je namijenjena radionica: Naša topla preporuka za lidere koji se bave razvojem, efikasnošću, produktivnošću i lojalnošću zaposlenih, a namijenjena HR direktorima, L&D menadžerima, kao i  CEO i top menadžmentu koji su ti koji donose strateške odluke o organizacionoj kulturi u kompaniji i bez kojih naučene tehnike ne mogu da se primijene.

Opis: Ova radionica će odgovoriti na ključno biznis pitanje: ako želimo da preživimo i uspijemo u novom i promjenljivom biznis svijetu, kako bi trebalo da vodimo, upravljamo, angažujemo i podržimo naše zaposlene na potpuno drugačiji način.

“Kultura jede strategiju za doručak” je izreka Peter Drucker-a koja je sada, više nego ikada ranije, realnost za biznis iako mnoge kompanije razdvajaju koncepte kulture i strategije, što ih vodi ka neizvjesnom poslovom uspjehu.

Masterclass: “The Journey: Achieving Sustained Organizational Success” i VIP sesija “Keep it LEAN. Keep them KEEN” sa Dr Isaac Sheps-om

Predavač: Dr Isaac Sheps je predsjedavajući Centralnog odbora za MSS, Instituta za standarde Izraela, viši izvršni savjetnik predsjednika i izvršnog odbora Carlsberg Group. Nosilac je Ordena časti Kraljevine Danske, za izuzetan doprinos u promociji danskih proizvoda u inostranstvu.

Kao predsjednik i CEO Carlsberg Velike Britanije, utrostučio je profit i uvećao udio na tržištu sa 13% na 15% u periodu kada je tržište piva u Velikoj Britaniji bilo u padu. Sproveo je restruktuiranje prodajne i distributivne mreže u Velikoj Britaniji. Postavio je izazovne prodajne ciljeve, pojednostavio strukturu kompanije, promijenio proizvode i otpustio mnogo ljudi. Posebno je ponosan što je uspio sve to da uradi bez štrajka. Dr. Isaac Sheps je preradio operaciju prodaje, tako da postoji više različitih djelova kompanije koji se bave kupcima. Poseban naglasak je stavljen na distributivnu mrežu, koja sama po sebi može da djeluje kao služba za korisnike i marketinški alat.

Ekspert za standarde kvaliteta – učestvovao je u kreiranju ISO 9001 i ISO 9004 standarda. 25 godina je član međunardnog odbora ISO-TC176, odgovornog za razvoj porodice standarda ISO 9000Koautor je knjige “The Journey: Achieving Sustained Organizational Success”, praktičnog vodiča za postizanje kontinuiranog poslovnog uspjeha u organizacijama, koju je objavilo ASQ Quality Press (Američko društvo za kvalitet).

Iako pragmatičan CEO, krajem svake godine Sheps sastavlja spisak knjiga koje je pročitao za svoje zaposlene. Takođe je imao i blog u kojem svom osoblju govori šta radi svake nedelje.

Kome je namijenjen masterclass: Ovaj masterclass “The Journey: Achieving Sustained Organizational Success”  i VIP sesija “Keep it LEAN. Keep them KEEN”, namenjeni su CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, direktorima i menadžerima prodaje, direktorima i menadžerima komunikacija i marketinga kao i vlasnicima malih i srednjih preduzeća

O masterclassu: Put do kontinuiranog i održivog uspjeha je proces u kojem su potrebe i očekivanja svih zainteresovanih strana (kupaca, zaposlenih, dobavljača, zajednice i akcionara) ulaganje, a stalni uspjeh rezultat.  

Razumijevanje svih faktora je bila osnova za američki poslovni okrugli sto koji se održao 19. avgusta 2019. godine u Vašingtonu, a iz koga je proistekla nova Izjava o svrsi korporacije koju je potpisao 181 izvršni direktor. Svi oni se obavezuju da će voditi svoje kompanije u korist svih aktera – kupaca, zaposlenih, dobavljača, zajednice i akcionara.

Da bi se inputi pretvorili u kontinuirani uspjeh, organizacija mora uspostaviti i implementirati ispravne procese, predstavljajući „šta“ se mora učiniti. Organizacija takođe mora da osigura da ima ponašanje i kompetencije potrebne za sprovođenje ovih procesa, predstavljajući „kako“ stvari treba da se rade.“ŠTA“ i “KAKO“ će biti predstavljeni u prezentaciji Dr. Sheps-a.

Rezultat: Ovogodišnje radionice i VIP sesije biće, prije svega, predstavljanje novog i svježeg pristupa u vođenju organizacije uz praktične alate, metode i tehnike, kako bi se ostvarile trenutne i trajne promjene, koje dovode do poslovnog uspjeha organizacije.

PROMO period “Super Early Bird” sa popustom od 40% za kotizacije po najnižoj cijeni se zatvara 31. decembra!

Više informacija i registracioni formular možete naći na BBForum 2020.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: