Digitalizuj.me 43. događaj – “Digitalni marketing i crnogorski turizam“

NVO Digitalizuj.me, u saradnji sa Nikšićkim pivom, organizuje 43. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u četvrtak, 29. septembra, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama kompanije doMEn (Vojvode Maša Đurovića 3/1, City kvart). U pitanju je panel diskusija pod naslovom „Digitalni marketing i crnogorski turizam“, na kojoj će učestvovati:

  • Marko Mirović – Ministarstvo održivog razvoja i turizma, savjetnik u PR sektoru,
  • Danilo Kalezić – Porto Montenegro, PR menadžer,
  • Milan Perović – hoteli Astoria/Hemera, marketing menadžer,
  • Maja Jaredić – Flight Media, direktorica digitalnog marketinga.

Digitalni marketing i crnogorski turizam

Turizam i ugostiteljstvo je industrija na koju je digitalna revolucija imala ogroman uticaj. Počevši od načina na koji biramo svoju destinaciju iz snova, dijelimo iskustva, do same komunikacije sa hotelom tokom našeg ostanka u njemu, sve se odvija online. Upravo iz tog razloga, ovo je industrija koja je najbrže uvidjela koristi digitalnih tehnologija i počela aktivno da ih koristi.

Panel sesija će nam omogućiti da vidimo u kojoj mjeri i na koji način turističko-ugostiteljski sektor Crne Gore radi na upravljanju svojom reputacijom online.

Imaćete priliku da čujete nešto više o najboljim praksama marketing stručnjaka iz oblasti turizma, odnosno o strategiji nastupa kompanija za koje oni rade kao i alatima koje koriste kako bi privukli klijente i u potpunosti ispunili njihova očekivanja.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno da rezervišete svoje mjesto prijavom na formular u nastavku. Vidimo se u četvrtak! 🙂

Ime i prezime: (obavezno polje)

Vaša email adresa: (obavezno polje)

Author: Sanja Gardašević

Sanja Gardašević vodi Alicorn, full service digitalnu agenciju, i sanja o tome da kao tim jednog dana posjete Bali. Metodični je analitičar, tihi organizator i empata, sa master diplomom LSE-a iz oblasti ekonomske psihologije. Već godinama je emcee i dio organizacionog tima Spark.me konferencije. Iako u vječitoj trci sa samom sobom, uvijek nalazi vrijeme za čitanje, igranje Persivala u Avalonu i putovanja.

Share This Post On

Vaše mišljenje: