Otvorene aplikacije za UK – Albania Tech Hub

Šta je UK – Albania Tech Hub?

UK – Albania Tech Hub je program koji podržava saradnju između Albanije i Velike Britanije na polju tehnologije. Program ove godine nastavlja da uključuje i zemlje Zapadnog Balkana.

Struktura programa

Program je baziran na uspješnom UK – Israel Tech Hub-u i uključuje podršku tehnološkim startapovima u tri etape:

Trening

Postoji 20 mjesta za startapove sa high-growth potencijalom koji će učestvovati u seriji radionica u Tirani koje će uključivati trening i mentorske sesije kako bi pomogli razvoju ideja i kapaciteta startapova koristeći lokalne i britanske prakse i znanja.

Program razmjene

Određen broj startapova koji uspješno završe trening biće izabran da ide u London gdje će nastaviti sa daljim treningom, mentorstvom i otkrivanjem biznis mogućnosti u tehnološkom sektoru Velike Britanije. Preduzetnici će imati priliku da se upoznaju sa akceleratorima, habovima, tech mrežom, investitorima i potencijalnim klijentima.

Post – trening

Prateća podrška za dalji razvoj biznisa i akceleratorski program za startapove sa velikim potencijalom koji će im omogućiti širenje biznisa, priliku da upoznaju ljude, da nađu mentore iz Velike Britanije, kao i prilike za zajedničke projekte i mogućnost da utiču na kreiranje politike.

Prijave

Prijave su otvorene za sve tech startapove koji već postoje na albanskom tržištu ili tržištu zemalja Zapadnog Balkana. Popunjenu formu, koju možete naći na linku, treba poslati na: [email protected] sa naslovom: UK-Albania Tech Hub i to do 18. oktobra 2019.

Važne informacije

Izabrani kandidati će biti pozvani da prisustvuju seriji od 8 radionica sa najvažnijim internacionalnim ekspertima. Od izuzetne je važnosti da učesnici posvete vrijeme treningu i uveče, kao i vikendima. Sami treninzi počinju početkom novembra.

Uslovi

  • Da imate tehnološki startap;
  • Da imate makar jedan proizvod i da tražite kupce;
  • Da ste smješteni, radite ili ste registrovani u nekoj od zemalja Zapadnog Balkana;
  • Da razumijete, pričate, čitate i pišete engleski, jer će većina sesija biti na engleskom jeziku.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: