Panel diskusija “Q-commerce – nove mogućnosti internet trgovine”

Glovo, multikategorijalna platforma za dostavu, i Nevladino udruženje “Digitalizuj.Me” organizuju panel diskusiju na temu ”Q-commerce – nove mogućnosti internet trgovine”, koja će biti održana u četvrtak, 1. septembra 2022. godine, u 19:00h, u prostorijama galerije Risto Stijović u Podgorici.

Na panel diskusiji učešće će uzeti Daniel Alonso, potpredsjednik Glovo Grupe za q-commerce i Bojana Radović, direktorica Glova za Crnu Goru, a diskusiju će moderirati predsjednik Digitalizuj.Me, Vladimir Vulić.

Cilj saradnje između najuticajnije tech nevladine organizacije, sa najdužom tradicijom u Crnoj Gori, Digitalizuj.Me, i Glova kao pionira quick commerce usluge u Crnoj Gori je da kroz ovu panel diskusiju upoznaju kako krajnje korisnike, tako i relevantne aktere iz biznis zajednice sa konceptom, mogućnostima i prednostima brze trgovine, te planiranim programima kojim kompanija Glovo želi da pruži doprinos razumijevanju i implementaciji procesa digitalizacije u malim i srednjim preduzećima.

Događaj je na engleskom jeziku, a prevod nije obezbijeđen. Učešće je besplatno, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti se popunjavanjem formulara.

O Danielu Alonsu

Daniel Alonso je potpredsjednik quick commerce sektora u Glovu više od tri i po godine. Sa ove pozicije, on vodi Glovo q-commerce tim na globalnom nivou, koji ima za cilj da unaprijedi načine na koje ljudi kupuju, podržavajući ubrzani tempo razvoja mreže maloprodajnih partnera širom svijeta. Ima veliko iskustvo u menadžmentu i poslovnom planiranju u industriji isporuke na zahtjev, a prethodno je bio na izvršnim pozicijama u velikim međunarodnim kompanijama.

O Digitalizuj.Me

Nevladino udruženje “Digitalizuj.Me” je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj Evropi, Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: