Piter Šenkmen, autor pet bestselera, ekspert u obasti iskustva kupaca i serijski preduzetnik, je novi Spark.me 2019 glavni govornik

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, i koja se po prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime novog glavnog govornika konferencije Spark.me 2019 – Piter Šenkmen (Peter Shankman). Šenkmen je autor pet biznis bestselera, ekspert u oblasti iskustva kupaca i serijski preduzetnik. Digitalizuj.Me je, sedmu godinu za redom, partner u organizaciji ovog vrhunskog događaja!

Ko je Piter Šenkmen?

Dnevne novine The New York Times su Šenkmena opisale kao „rok zvijezdu koja zna apsolutno sve o društvenim medijima.” Šenkmen je poznat po radikalno novim načinima gledanja na oblast korisničke ekonomije. Smatra da će narednih pedeset godina ekonomskog rasta biti prvenstveno vođene iskustvom koje kreiramo za klijente. Šenkmen takođe radi na podizanju svijesti o ekonomiji neurorazličitosti, što je započeo pokretanjem najslušanijeg podkasta na temu hiperkinetičkog poremećaja (hiperaktivnog poremećaja nedostatka pažnje) (Attention Deficit Hyperactivity Disorder – ADHD) pod nazivom „Faster than Normal”. Podkast se fokusira na prednosti i mogućnosti koje proizilaze iz činjenice da imate mozak koji „radi brže od normalnog“ i koji je hiljadama ljudi širom svijeta pomogao da prihvate svoj neuroatipični mozak kao dar, a ne prokletstvo. Šenkmen je osnovao i prodao tri startapa, među kojima je i „Help a Reporter Out” (HARO), platforma koja spaja novinare sa ekspertima i izvorima informacija. Osnivač je ShankMinds Breakthrough Network, elitne online zajednice mislilaca, preduzetnika, profesionalaca i inovatora koja podstiče razmjenu znanja i pruža mentorstvo svojim članovima. Šenkmen je dva puta uspješno završio Ironman triatlon.

Koga ćete još imati priliku da čujete?

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena tri ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti), Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija) i Kejt Murden (osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija je praksa utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja). U narednom periodu će organizatori objaviti imena ostalih govornika na konferenciji.

Kako kupiti kartu?

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije. Cijena karte je 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 21. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. maja), startap takmičenju (25-26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

© photography Sergej Zabijako

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580 učesnika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencijeFacebook stranicuTwitter nalog i Instagram nalog.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: