Prijavi se za Start-Up Battle u okviru Sarajevo Unlimited foruma

Fantastičan je osjećaj ugostiti grupu mladih preduzetnica i preduzetnika koji hrabro vode svoje svakodnevne bitke sa tržištem i sa svim izazovima sa kojima se suočavaju. Iz tih razloga organizatori Sarajevo Unlimited foruma te pozivaju da ih oboriš s nogu i prijaviš se za Start-Up Battle!

Sarajevo Unlimited je trodnevni događaj, a ove godine se odvija od 5. do 7. novembra na pet lokacija u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Posljednjih par godina, startapovi i njihovi ekosistemi su promijenili tkivo moderne ekonomije. Iz tog razloga, organizatori žele da kroz Sarajevo Unlimited pruže prostor za startapove da rade zajedno, takmiče se, predstavljaju, kreiraju, uče, stvore konekcije, pronađu investitore, dobro se zabave i osvoje srca publike, ali i značajne fondove.

„The winner takes it all“, kao što bi rekla ABBA, ili tačnije novčani fond od 2.500€, šansu da upoznaš svog narednog investitora, mentorstvo, besplatne edukativne radionice, priliku da se uvežeš sa institucijama, korporacijama, hubovima, akademskom zajednicom, top menadžmentom kompanija iz preko 20 zemalja, kao i preko 100 kompanija iz NR Kine, koja je i ovogodišnja partnerska zemlja Sarajevo Unlimiteda! Startapovi iz Albanije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Češke Republike, Estonije, Hrvatske, Kosova, Latvije, Litvanije, Mađarske, Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovačke i Slovenije mogu aplicirati.

Zainteresovani startapovi se mogu prijaviti popunjavanjem online prijave do 12. oktobra 2018. godine u 00:00 sati.

Izabrani startapovi će biti kontaktirani putem maila najkasnije do 14. oktobra 2018. godine. Smještaj i obroci za izabrane startapove tokom tri dana trajanja foruma će biti pokriveni od strane organizatora. Putni troškovi neće biti pokriveni od strane organizatora. Radni jezik Foruma i takmičenja je engleski. Za dodatne informacije obrati se organizatorima putem maila na [email protected].

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: