Specijalna ponuda PODIM konferencije za startapove iz Crne Gore

Organizatori PODIM konferencije, koja će se održati 15. i 16. maja u Mariboru u Sloveniji, odabraće dva startapa iz Crne Gore koji će dobiti dvije besplatne karte za konferenciju, besplatan smještaj u Mariboru tokom iste kao i sve ostale benefite za startapove koje PODIM pruža.

Ukoliko ne budete među odabranim startapovima možete se priključiti PODIM konferenciji. Karte za startapove su svega 95 eura, tako da ne propustite sjajnu priliku da se predstavite i povežete sa više od osam stotina prisutnih iz preko 25 zemalja, uključujući investitore, predstavnike korporacija i druge startapove iz regiona.

Takođe ćete imati mogućnost da osvojite PODIM Challenge specijalnu nagradu: sveobuhvatan i individualno prilagođen jednonedeljni program za dva člana tima u jednom od globalnih habova za startapove (Silicijumska dolina, SAD, Boston, SAD, London, UK, Hangzholu, Kina,…) u ukupnoj vrijednosti od preko 10.000 eura. Kao i posebno prilagođen program saradnje za startapove koje odaberu PODIM Challenge patneri.

Rok za prijave je 23. mart 2018. godine!

Saznajte više na sajtu konferencije.

Imali smo priliku da ugostimo PODIM u Podgorici

PODIM konferencija je u saradnji sa Digitalizuj.Me, 28. februara, organizovala događaj u Podgorici koji prethodi PODIM konferenciji. Odziv publike je prevazišao sva očekivanja i u prostorijama kompanije doMEn se tražilo mjesto više. Događaj su obilježili sjajni gosti, zainteresovana publika, povezivanja ljudi, kao i sjajna energija koja je vladala sve vrijeme.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: