IT stručnjaci iz cijelog svijeta stižu na Heapcon konferenciju 3. i 4. novembra 2022.

Organizatori Heapcon-a, regionalne tehnološke konferencije za softverske inženjere i tehnološke biznise, objavili su imena prvih govornika!

Sa objavom govornika u prodaju su puštene Early Bird karte koje možete kupiti sa 15% popusta u odnosu na regularne. Broj Early Bird karata je ograničen, i mogu se kupiti putem linka.

Kako Google razvija svoje proizvode i koja je opasnost njihove međusobne zavisnosti, šta je sljedeći korak u razvoju AI tehnologija iz ugla svjetskog marketing eksperta, kako kognitivna nauka i psihologija mogu da doprinesu efikasnijem dizajnu korisničkog iskustva, i još toliko toga publika će imati priliku da čuje na trećoj Heapcon konferenciji u organizaciji Heapspace-a.

Heapcon će ove godine na dva stejdža u Madlenianumu ugostiti stručnjake poput:

Dale Lane, Senior Cloud Engineer @IBM

● Christopher S. Penn, Co-Founder and Chief Data Scientist @Trust Insights

● Mete Atamel, Developer Advocate @Google

● Sohan Maheshwar, Engineering Manager @Uber

● Alison B Lowndes, Senior Scientist, Global AI @NVIDIA

Pored njih, na Heapcon-u će svoje inspirativne ideje i iskustvo podijeliti i: Aviad Hahami, Dejan Bosanac, Maciek Próchniak, Nicolas Fränkel, Rafał Legiędź, Sara Pellegrini & Milan Savic, Sendil Kumar Nellaiyapen, Sohan Maheshwar, Ties van de Ven, Viktor Farcic, Yagmur Simsek.

Kompletna lista govornika biće objavljena u narednim mjesecima na sajtu.

Heapcon konferencija je za softverske inženjere, ali kako se predavanja ne odnose samo na programske jezike, njenu vrijednost mogu prepoznati i tech biznisi, kao i svi ljubitelji informacionih tehnologija željni zanimljivih priča i iskustava eksperata iz cijelog svijeta.

Domaće IT kompanije prepoznale su vrijednost Heapcon konferencije, i zahvaljujući njihovom sponzorstvu organizatori ove godine očekuju više od 300 učesnika i 30 istaknutih govornika iz cijelog svijeta.

Sve detalje koji se tiču Heapcon konferencije možete pratiti na Heapcon društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn). Tamo možete saznati više detalja o govornicima i njihovim predavanjima, kao i o statusu karata.

Heapspace je stekao (slavu) i iskustvo organizujući Voxxed Days Belgrade kao franšizu jedne od najvećih svjetskih nezavisnih konferencija – Devoxx, u periodu od 2015. do 2017. godine.

Heapcon 2022 je njihova treća autorska regionalna konferencija, dok su tokom prethodne dvije godine organizovali lokalnu konferenciju Hipkon Lajt, prilagodivši tako svoju strast za organizovanjem događaja trenutnoj situaciji sa pandemijom.

Author: Nevena Jovanović

Nevena je pretvarač snova u planove uz kreativnost i student Fakulteta političkih nauka.

Share This Post On

Vaše mišljenje: